Antell Hermian Farmi

  • Visiokatu 4, 33720 Tampere
  • 0207702295
  • [email]
  • Kahvila klo 8.00–15.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.00

Ravintolapäällikkö: Susanna Rämö p. 020 7702295 Keittiön päällikkö: Anna-Liisa Rajalampi p. 020 7702240 Asiakaspalvelu: Mirka Rantanen p. 020 770 2260, s-posti asiakaspalvelu@hermianfarmi.fi

Ravintolan terveiset

Hermian Farmin lounaalla valitset neljästä vaihtoehdostamme.

Tarjolla Buffetlounas, Delissä keitto- ja salaattilounas, Grilliannos tai Pizza.

Buffetlounas sisältää päivittäin kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisvaihtoehto.

Delissä vaihtuva keitto ja monipuolisesti salaatteja. Sisältäen päivittäin vaihtuvat proteiinilisät.

Grillissä valmistamme lautasannoksen tuoreena juuri sinulle. Odotellessasi voit nauttia alkusalaatin buffetin lisäkesalaattipöydästämme.

Pizza kuumana suoraan kiviarinauunistamme. Pizzalinjassa erillinen lisäkesalaatti ja leipä.

Kahvi ja jälkiruoka sisältyvät aina kaikkiin vaihtoehtoihimme.

Buffetissa ja Delissä saat ottaa kaikkia valitsemasi lounaan vaihtoehtoja rajoituksetta ja santsata saa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Hermian Farmilla artesaanipizzaa

Itte tehtyä artesaanipizzaa Farmin lounasvalikoimassa. Päivittäin kaksi vaihtoehtoa, joista toinen kasvisvaihtoehto. Pizzalounaaseen kuuluu pizzalinjasta lisäkesalaatti ja leipä sekä kahvi ja jälkiruoka. Pizzoja on myynnissä rajoitettu määrä myyntipäivinä, seuraa ruokalistaa. Pizzoja mahdollista ostaa myös mukaan. Ryhmille otamme vastaan ennakkotilauksia 0207702240.

Molempi parempi, mutta vähän kasvimpi!

Antell tuo lautasellesi enemmän kasviksia, mausta tinkimättä. Antellin kasvimpi on ruokaa, jossa 30% lihasta on korvattu kasvisproteiinilla. Kumpi ompi fiksumpi, herkumpi vai kasvimpi? Miksipäs ei molempi? Herkuttele hyvällä omallatunnolla! Vastuullisilla valinnoilla voit vaikuttaa.

Lounas – viikko 25

(16.-22.6.2025)

Maanantai 16.6.

  • Itte tehtyä mantelikalaa, Tzazikia ja Grilliperunoita (L, G, A)
  • Kanaa mausteisessa cajun-kastikkeessa ja Parsakaali-selleri-kikhernepaistosta (M, L, G, A)
  • Sienirisottoa (VL, G, A)
  • Kermaista lohikeittoa (L, G, A)
  • Lehtipihvi maustevoilla, bataattiranskalaisilla ja paahdetuilla kasviksilla (L, G, A)
  • Kahvi ja ohukaisia sekä hilloa (L, A)

Tiistai 17.6.

  • Antellin jauhelihalasagnea ja Paahdettua porkkanaa ja ruusukaalia (L, A)
  • Kanakormaa sekä Riisiä ja kvinoaa (M, L, G, A)
  • Falafelpyöryköitä ja Ruohosipuli-kermaviilikastiketta (L, G, A)
  • Juustoista linssikeittoa (L, G, A)
  • Bearnaislohta ja ranskanperunoita (A)
  • Paholaisen kanapizza tai Margheritapizza (VL, A)
  • Kahvi ja Hedelmäsalaatti (Veg, M, L, A)

Keskiviikko 18.6.

  • Makkaramix, Puolukkasurvosta ja Perunamuusia (L, A)
  • Itte tehtyjä maissipaneroituja kananfileitä, Currymajoneesia sekä Kukka- ja lehtikaalia (M, L, G, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia ja puolukkasurvosta (L, A)
  • Tomaatti-mozzarellakeittoa (L, G, A)
  • Bearnaislohta ja varhaisperunoita (A)
  • Paholaisen kanapizzaa tai Margherita-pizzaa KAMPANJATARJOUS PIZZA+COLA 13,50€ (VL, A)
  • Kahvi ja Porkkanapiirakkaa (L, A)

Torstai 19.6.

  • Kievin kanaa, Mangomajoneesia (L, A)
  • Tilli-smetanalohta, Paahdettua punajuurta ja Varhaisperunaa (L, G, A)
  • Kasvis-fetapannua (L, G, A)
  • Lehtipihvi maustevoilla ja ranskalaisilla perunoilla (L, G, A)
  • Kahvi ja keksit (L, A)

Perjantai 20.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 16.6.

  • Antell´s almond fish, tzaziki and grilled potatoes (L, G, A)
  • Cajun chicken - chicken in spicy sauce, Broccoli, celery and chickpea bake (D, L, G, A)
  • Mushroom risotto (LL, G, A)
  • Creamy salmonsoup (L, G, A)
  • Grilled pork steak, seasoned butter, sweet potato fries and roasted vegetables (L, G, A)
  • Coffee, pancakes and jam (L, A)

Tuesday 17.6.

  • Antell´s homemade lasagne, Roasted carrot and brussels sprouts (L, A)
  • Chicken korma with rice and kvinoa (D, L, G, A)
  • Falafel balls, Chive and sour cream dressing (L, G, A)
  • Lentil soup with cheese (L, G, A)
  • Salmon with béarnaise sauce, french fries (A)
  • Devil´s chicken pizza or margherita pizza (LL, A)
  • Coffee and fruit salad (Veg, D, L, A)

Wednesday 18.6.

  • Sausages, lingonberry jam and smashed potatoes (L, A)
  • Antell's homemade corn-breaded chicken fillets, curry mayonnaise and Steamed cauliflower and kale (D, L, G, A)
  • Antell's homemade spinach pancakes, lingonberry jam (L, A)
  • Tomato and mozzarella soup (L, G, A)
  • Salmon with béarnaise sauce, seasoned potatoes (A)
  • Devill´s chicken pizza or Margherita pizza (LL, A)
  • Coffee and carrot cake (L, A)

Thursday 19.6.

  • Chicken kiev, mango mayonnaise (L, A)
  • Salmon with dill and smetana, roasted beetroot and seasoned potatoes (L, G, A)
  • Vegetable and feta stew (L, G, A)
  • Grilled pork steak with french fries (L, G, A)
  • Coffee and bisquits (L, A)

Friday 20.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Susanna  Rämö

Susanna Rämö

Ravintolapäällikkö
020 770 2295

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää