Antell Sokeri

  • Sokeritehtaantie 20, 02460 Kantvik
  • 0405056061
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–13.00
  • Kahvila Itsepalvelukassa 24/7
  • Lounas ma–pe 10.15–12.30
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Lounas – viikko 18

(28.4.-4.5.2025)

Torstai 1.5.

Suljettu

Perjantai 2.5.

  • Porsaanniska BBQ-kastikkeessa (L, A)
  • lohipyörykät (L, G, A), Ruohosipuli-kermaviilikastike (L, G, A)
  • Feta-kasvispihvit (VL, G, A)
  • Kermaperunat (L, G, A)
  • Seesam paahdettua kukka- ja parsakaalia (Veg, M, L, G, A)
  • Päivän keitto (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 1.5.

Closed

Friday 2.5.

  • Pork neck in BBQ sauce (L, A)
  • Salmon balls (L, G, A), Chive and sour cream dressing (L, G, A)
  • Feta and vegetable patties (LL, G, A)
  • Dauphinoise potatoes (L, G, A)
  • Sesame roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, L, G, A)
  • Soup of the day (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Ravintolapäällikkö
020 770 2246

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta