Antell Thales

  • Myllynkivenkuja 4, 01620 Vantaa
  • 020 770 2219
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–17.00,  
  • Lounas ma–pe 10.00–13.00,  , Päivällinen 16.00–17.00,  

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2024)

Maanantai 22.4.

  • Chorizopyöryköitä/Chorizo balls (M, L, G*)
  • Tomaattikastiketta/Tomato sauce (Veg, M, L, G*)
  • Falafelpihvejä/Falafel patties (Veg, M, L, G*)
  • Tzazikia/Tzaziki (L, G*, A)
  • Paahdettuja grilliperunoita/Roasted potatoes (Veg, M, L, G*, A)
  • Pitkäjyväistä riisiä/Long-grain rice (Veg, M, L, G*)
  • Yrttisiä neulapapuja/Herb-seasoned green beans (Veg, M, L, G*)
  • Ricottajuusto/Ricotta cheese (VL, G*, A)
  • Kirsikkarahkaa/Cherry quark (L, G*, A)

Tiistai 23.4.

  • Rapeaa kanaa/Crispy chicken (M, L, A)
  • Harissa-jogurttikastiketta/Harissa and yogurt dressing (L, G*, A)
  • Kasvislasagne/ Vegetable lasagne (VL, A)
  • Maalaislohkoperunoita/Country-style potato wedges (Veg, M, L, G*)
  • Hunajaisia rakuunaporkkanoita/Honey-glazed carrots with tarragon (M, L, G*)
  • Chimichurri maustettu possu/Chimichurri-seasoned pork
  • Mansikka-raparperikiisseliä/Strawberry and rhubarb kissel (Veg, M, L, G*)
  • Kermavaahtoa/Whipped cream (L, G*, A)

Keskiviikko 24.4.

  • Jauhelihamureketta/Minced meat loaf (M, L, G*, A)
  • Ruskeakastiketta/Brown sauce (L, G*, A)
  • Mifu-bolognesekastiketta/Mifu sauce (L, G*, A)
  • Juuresmuusia/Root vegetable mash (L, G*, A)
  • Spagettia/Spaghetti (M, L, A)
  • Paahdettuja ruusukaaleja/Roasted brussels sprouts (Veg, M, L, G*)
  • Vuohenmaitojuusto/Goat cheese
  • Päärynä-inkivääripaistosta/Pear and ginger bake (L, A)
  • Vaniljakastike/Vanilla custard

Torstai 25.4.

  • Savulohikastiketta/Smoked salmon sauce (L, G*, A)
  • Italialaisia kasvispyöryköitä/Italian vegetable balls (Veg, M, L, G*)
  • Kapris-kermaviilikastiketta/Caper and sour cream dressing (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä jauhemaksapihvejä/Antell's homemade ground liver patties (M, L, G*)
  • Puolukkalisäkettä/Lingonberry garnish (Veg, M, L, G*)
  • Keitettyjä perunoita/Boiled potatoes (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-varhaiskaali-mustapapupaistosta/Fennel, cabbage and black bean bake (Veg, M, L, G*)
  • Pennepastaa/Penne pasta (Veg, M, L, A)
  • Tom yam -kasviskeittoa/Tom yam vegetable soup (Veg, M, L, G*, A)
  • Chilimango-kana/Mango and jalapeno chicken
  • Ohukainen/Pan cake
  • Marjahillo/Berry Jam
  • Kermavaahtoa/Whipped cream (L, G*, A)

Perjantai 26.4.

  • Kanatortilloja/Chicken tortillas (M, L, A)
  • Meksikolaisia kasvistortilloja/Mexican vegetable tortillas (Veg, M, L, A)
  • Ranskankerma/Creme fraiche
  • Cheddarjuustokastike/Cheddarsauce
  • Pitkäjyväistä riisiä/Long-grain rice (Veg, M, L, G*)
  • Sipuli-paprikapaistosta/Onion and bell pepper bake (Veg, M, L, G*)
  • Caesar-marinoidut katkaravut/Ceasar-marinated shrimp
  • Mango-passion-piimähyytelöä/Mango and passion fruit buttermilk jelly (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Merja  Ruone

Merja Ruone

Ravintolapäällikkö
020 770 2226

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta