Antell Thales

  • Myllynkivenkuja 4, 01620 Vantaa
  • 020 770 2219
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 10.00–13.00,  
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.00

Ravintolan terveiset

ltaruokailu klo 16.00 – 17.00

Lounas – viikko 49

(5.-11.12.2022)

Ravintola on suljettu 6.12. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Torstai 8.12.

  • Kalaa pinaatti-tuorejuustokastikkeessa / Fish spinach and cream cheese sauce (L, G*, A), Paahdettuja perunoita / Roasted potatoes (Veg, M, G*, A)
  • Metsäsienikääryleitä (Veg, M, G*, A), Puolukkaa (Veg, M, G*)
  • Hernekeitto / Peasoup (L, G*, A)
  • Hedelmäinen broilerisalaatti / Fruity chicken salad (L, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa / Pancake´s with jam and whipped cream (L, A)

Perjantai 9.12.

  • Fajita maustettua broileria ja sipuli-paprikapaistosta (M, G*, A), Tortilloja, salsaa ja cremé fraichea (L, A)
  • Härkis nachovuokaa (Veg, M, G*, A)
  • Lohisalaatti / Salmon salad (L, G*, A)
  • Mansikkakiisseli / Strawberry kisel (Veg, M, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Emmi   Huuskonen

Emmi Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2248

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta