Antell Thales

  • Myllynkivenkuja 4, 01620 Vantaa
  • 020 770 2219
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–17.00,  
  • Lounas ma–pe 10.00–13.00,  , Päivällinen 16.00–17.00,  

Lounas – viikko 37

(9.-15.9.2024)

Tiistai 10.9.

  • Jauhelihapihvejä/Minced meat patties (M, L, G*, A)
  • Sinappista kastiketta/Mustard-seasoned sauce (L, G*, A)
  • Juustoista jauhelihamureketta/Cheesy minced meat loaf (L, G*, A)
  • Artisokka-valkosipulipastaa/Artichoke and garlic pasta (L, A)
  • Kermaista lohikeittoa/Creamy salmon soup (L, G*, A)
  • Perunamuusia/Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Paahdettua porkkana-kesäkurpitsapaistosta/Roasted carrot and zucchini bake (Veg, M, L, G*)
  • Chilimangokana/Chili-mango chicken
  • Aprikoosi-mangorahkaa/Apricot and mango quark (L, G*, A)

Keskiviikko 11.9.

  • Karamellisoitua possunniskaa/Candy pork (M, L, G*, A)
  • Butter tofu - intialaista tofukastiketta/Butter tofu - Indian tofu sauce (L, G*, A)
  • Pitkäjyväistä riisiä/Long-grain rice (Veg, M, L, G*)
  • Seesampaahdettua bataattia/Sesame-roasted sweet potato (M, L, G*, A)
  • Briejuusto/Brie cheese
  • Kookos-jogurttihyytelöä ja mansikkakastiketta/Coconut and yogurt jelly with strawberry sauce (L, G*, A)

Torstai 12.9.

  • Kebabpizzaa/Kebab pizza (L, A)
  • Tonnikalapizzaa/Tuna pizza (L, A)
  • Pizza primavera - kasvispizzaa/Pizza primavera - vegetarian pizza (L, A)
  • Raejuusto/Cottage cheese
  • Suklaajäätelö/Chocolate ice cream
  • Mansikkajäätelö/Strawberry ice cream

Perjantai 13.9.

  • Rapeita chilikalafileitä/Crispy fish fillets with chili (L, A)
  • Sitruuna-jogurttikastiketta/Lemon and yogurt dressing (L, G*, A)
  • Herne-punajuuripihvejä/Pea and beetroot patties (Veg, M, L, G*)
  • Lankkuperunoita/Thick cut chips (Veg, M, L, G*)
  • Höyrytettyjä neulapapuja/Steamed green beans (Veg, M, L, G*)
  • Caesarmarinoidut katkaravut/Ceasar-marinated shrimp
  • Karamelliminimuffinssi/Caramel muffins

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Merja  Ruone

Merja Ruone

Ravintolapäällikkö
020 770 2226

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta