Antell Valimo 1

  • Valimotie 1, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 9.00–13.00
  • Lounas  11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 9.00-13.00.

Lounasaika klo: 11.00-13.00.

 

Italia-teemaviikko 19.-23.5 Antellin ravintoloissa

Katso tarkemmat päivät ravintolasi lounaslistalta!

Antellin lämmin lounas

Klo: 11.00-13.00 sis. lämpimän ruoan, keiton, salaatin, kahvin/teen ja jälkiruoan 13,00 €

Lounas – viikko 21

(19.-25.5.2025)

Lounas saatavilla klo:11.00-13.00

Perjantai 23.5.

  • Candy Pork (M, G, A), Paprika-chilimajoneesi (M, G, A)
  • Maalaislohkoperunat (M, G, A)
  • Paahdettu valkosipulikeitto (L, G, A)
  • Kahvi
  • Porkkanapiirakka (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available at: 11.00-13.00

Friday 23.5.

  • Candy Pork (D, G, A), Paprika-chili mayonnaise (D, G, A)
  • Country-style potatoes (D, G, A)
  • Roasted garlic soup (L, G, A)
  • Coffee
  • Carrot pie (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  E

Piia E

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta