Antell Valimo 1

  • Valimotie 1, 00380 Helsinki
  • 020 770 2170
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Antell Valimo1 tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket.

Päivittäin tarjolla lämminruoka, keitto ja salaattipöytä (sis. leipä, juoma, jälkiruoka ja kahvi).

Tervetuloa 🙂

Osta mukaan

Meiltä voit ostaa mukaan lounasta ja herkullisia vitriinituotteita suolaisen- ja makean nälkään.

Juhlat ja edustustilaisuudet

Meiltä voit tilata erilaisiin tilaisuuksiin tarjottavia. Kysy lisää henkilökunnalta, autamme mielellämme. antell.valimo1@antell.fi tai 0207702170

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla

Katso kätevästi lounaslistat, lounaan CO2- ja ravintoarvot sekä anna palautetta sovelluksen avulla. Lataa uusi Antell-sovellus Google Playsta tai App Storesta.

Lue lisää

Korvapuustipäivä 4.10.2023

Kansallista korvapuustipäivää vietetään jälleen 4.10.2023. Haukkaa päivän kunniaksi pulla tai pari, ja ilahduta pullantuoksuisella tervehdyksellä myös läheisiä. Tilaa meiltä ennakkoon korvapuustit osoitteesta antell.valimo1@antell.fi tai tule ostamaan paikan päältä. Korvapuustin hinta 2,60€/kpl.

Lounas – viikko 40

(2.-8.10.2023)

Ravintola palvelee 8.00-14.00 Lounas tarjolla 11.00-13.00

Maanantai 2.10.

  • Cajun Broileri (M, G*, A)
  • Keitetty Riisi (Veg, M, G*, A)
  • Savukirjolohikeitto (L, G*, A)
  • Kahvi
  • Ananas-banaanismoothie (L, G*, A)

Tiistai 3.10.

  • Peshawarin lammascurry (M, G*, A)
  • Keitetty riisi (M, G*, A)
  • Marokkolaista kurpitsakeittoa (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Mustikkarahka (L, G*, A)

Keskiviikko 4.10.

  • Lohikastike (L, G*, A)
  • Tilliperunat (M, G*, A)
  • Itämainen kalkkunakeitto (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Appelsiinikiisseli ja kermavaahto (M, L, G*, A)

Torstai 5.10.

  • Kermassa haudutettu pyttipannu (L, G*, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Pannukakku, hillo ja kermavaahto (L, A)

Perjantai 6.10.

  • Rapeaksi leivitettyä seitiä Kibbelinge (M, G*, A), Piparjuuri-tilli fraiche (L, G*, A)
  • Lohkoperunat (Veg, M, G*, A)
  • Tomaattinen jauhelihakeitto (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Suklaamousse (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

The restaurant os open from 8.00-14.00 Lunch availeble 11.00-13.00

Monday 2.10.

  • Cajun chicken (D, G*, A)
  • Boiled Rice (Veg, D, G*, A)
  • Smoked salmon soup (L, G*, A)
  • Coffee
  • Pineapple-banana smoothie (L, G*, A)

Tuesday 3.10.

  • Peshawar Lamb Curry (D, G*, A)
  • Boiled rice (D, G*, A)
  • Moroccan pumpkin soup (D, G*, A)
  • Coffee
  • Blueberry quark (L, G*, A)

Wednesday 4.10.

  • Salmon sauce (L, G*, A)
  • Dill potatoes (D, G*, A)
  • Oriental turkey soup (D, G*, A)
  • Coffee
  • Orange jelly and whipped cream (D, L, G*, A)

Thursday 5.10.

  • Pot pan stewed in cream (L, G*, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Coffee
  • Pancakes, jam and whipped cream (L, A)

Friday 6.10.

  • Crispy breaded fish Kibbelinge (D, G*, A), Horseradish-dill fraiche (L, G*, A)
  • Wedges (Veg, D, G*, A)
  • Tomato minced meat soup (D, G*, A)
  • Coffee
  • Chocolate mousse (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2170

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää