Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • antell.varitupa@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00
  • Lounas ma–pe 10.20–12.45
  • Aamiainen ma–pe 6.30–9.00

Päivällinen 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 38

(20.-26.9.2021)

Maanantai 20.9.

  • Bolognese-kastike (Vs) (M, G*, A), pasta (Veg, M, A)
  • Juustoinen paprikakeitto (L, G*, A), Paahdetut siemenet (Veg, M, G*)
  • Katkarapu Caesar salaatti (Sis.Vs) (L, A)
  • Curry-kana (vs) (M, G*, A)

Tiistai 21.9.

  • Makkarakastike (L, G*, A), peruna (Veg, M, G*, A)
  • Mifu-makaroonilaatikko (L, A)
  • Riisipuuro (L, G*, A)
  • Nizzansalaatti (M, G*, A)
  • Curry kana (vs) (M, G*, A)

Keskiviikko 22.9.

  • Chop Sue broileripata (Vs) (M, A), paistettu nuudeli (M, A)
  • Tofu Tom Yam keittoa (Vs) (Veg, M, G*, A), riisi (Veg, M, G*, A)
  • Vuohenjuustosalaatti (Vs) (VL, G*, A)
  • Nyhtöpossu BBQ (Vs) (M, G*, A)

Torstai 23.9.

  • Kermainen kalakeitto (L, G*, A)
  • Palak paneer tofusta (vs) (Veg, M, G*, A), riisi (Veg, M, G*, A)
  • Uuniomenakiisseli (Veg, M, G*, A), vaniljakermavaahto (L, G*, A)
  • Kreikkalainen salaatti (M, G*, A)
  • Nyhtöpossu BBQ (Vs) (M, G*, A)

Perjantai 24.9.

  • Maissipaneroitua broileria (M, A), lohkoperunat (Veg, M, G*, A), mangokastike (L, G*, A)
  • Mustapapupihvi (Veg, M, A), pestokastike (Vs) (L, G*, A), kermaperunaa (L, G*, A)
  • Kalastajansalaatti (M, G*, A)
  • Nyhtöpossu BBQ (Vs) (M, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 20.9.

  • Bolognese sauce (D, G*, A), pasta (Veg, D, A)
  • Cheesy red pepper soup (L, G*, A), Roast seeds (Veg, D, G*)
  • Shrimp Caesar salad (L, A)
  • Chicken curry (D, G*, A)

Tuesday 21.9.

  • Sausage sauce (L, G*, A), potato (Veg, D, G*, A)
  • Mifu cottage and pasta casserole (L, A)
  • Rice porridge (L, G*, A)
  • Nice salad (D, G*, A)
  • Chicken curry (D, G*, A)

Wednesday 22.9.

  • Chop sue chicken stew (D, A), fried noodles (D, A)
  • Tofu Tom Yam soup (Veg, D, G*, A), rice (Veg, D, G*, A)
  • Goat cheese salad (LL, G*, A)
  • Pulled pork BBQ (D, G*, A)

Thursday 23.9.

  • Creamy fish soup (L, G*, A)
  • Tofu Palak paneer (Veg, D, G*, A), rice (Veg, D, G*, A)
  • Baked apple fool (Veg, D, G*, A), vanilla cream (L, G*, A)
  • Feta cheese salad (D, G*, A)
  • Pulled pork BBQ (D, G*, A)

Friday 24.9.

  • Corn chicken (D, A), potato wedges (Veg, D, G*, A), cold mango sauce (L, G*, A)
  • Black bean patties (Veg, D, A), pesto sauce (L, G*, A), creamy potato (L, G*, A)
  • Fishermans salad (D, G*, A)
  • Pulled pork BBQ (D, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Heidi  Lindholm

Heidi Lindholm

Ravintolapäällikkö
020 770 2211

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta