Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00,  
  • Lounas ma–pe 10.00–12.45,  ,  
  • Aamiainen perjantaisin 6.30–9.00

Päivällinen ma-pe 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Torstai 29.2.

  • Kermaista kanakeittoa (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia (L, A), puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*, A), höyrytettyä porkkanaa (M, L, G*, A)
  • Omenakiisseliä (Veg,M,L,G) ja fariinikermaa (L,G,A)
  • Chimichurri-maustettua possua (M, L, G*, A)
  • Kebab (M, L, G*, A)

Perjantai 1.3.

  • Maksa-pekonikastiketta (L, G*, A), perunamuusia (L, G*, A), höyrytettyä parsakaalia (Veg, M, L, G*, A)
  • Kalapala Italiano (A)
  • Kasvis-kikhernepyttipannu (L, G*, A), chilikastike (L, G*, A)
  • Taco jauheliha (M, L, G*, A)
  • Kebab (M, L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 29.2.

  • Creamy chicken soup (L, G*, A)
  • Homemade spinach pancakes (L, A), lingonberry jam (Veg, D, L, G*, A), steamed carrots (D, L, G*, A)
  • Apple kissel with brown sugar cream
  • Chimichurri pork (D, L, G*, A)
  • Kebab (D, L, G*, A)

Friday 1.3.

  • Liver and bacon sauce (L, G*, A), mashed potatoes (L, G*, A), steamed broccoli (Veg, D, L, G*, A)
  • Seithe fillets Italian style (A)
  • Vegetable and chickpea hash (L, G*, A), chili sauce (L, G*, A)
  • Taco with minced meat (D, L, G*, A)
  • Kebab (D, L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Nina  Sihvonen

Nina Sihvonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2129

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta