Juuri nyt: Aamiainen on tarjolla Värituvassa toistaiseksi vain perjantaisin, tervetuloa!

Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • antell.varitupa@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00
  • Lounas ma–pe 10.20–12.45
  • Aamiainen ma–pe 6.30–9.00

Päivällinen 16.00 - 17.00

Olemme auki vain henkilöstöravintolasopimusasiakkaallemme 8.3 alkaen toistaiseksi.

Lounas – viikko 10

(8.-14.3.2021)

Maanantai 8.3.

  • Lihapullat kermakastikkeessa (L, A), Peruna (Veg, M, G*, A)
  • Tomaatti-basilikakeittoa ja mozzarellaa (VL, G*, A)
  • Kreikkalainen salaatti (L, G*, A)
  • Kebab-paprika (Vs) (M, G*, A)

Tiistai 9.3.

  • Kanaviilokkia (L, G*, A), Riisi (Veg, M, G*, A), Mustaherukkahillo (Veg, M, G*, A)
  • Gruusialainen kasvis-kaalilaatikko (Vs) (L, G*, A)
  • Mannapuuro (L, A)
  • Katkarapu Caesar salaatti (Vs) (VL, A)
  • Kebab-paprika (Vs) (M, G*, A)

Keskiviikko 10.3.

  • Pinaattikastikkeella kuorrutettua kalaa (L, G*, A), Lohkoperunat (Veg, M, G*, A)
  • Juustoinen paprikakeitto, paahdettuja siemeniä ja yrttiöljyä (L, G*, A)
  • Chorizosalaatti (Vs) (M, A)
  • Feta-kasvis (L, G*, A)

Torstai 11.3.

  • Hernekeittoa ja sipulia (M, G*, A)
  • Soijabolognesea (Veg, M, G*, A), Pasta (M, A)
  • Pannukakku (L, A), Marjahillo (Veg, M, G*, A)
  • Paahtopaistisalaatti (M, G*, A)
  • Feta-kasvis (L, G*, A)

Perjantai 12.3.

  • Viljaporsaan niskaa Italialaisittain (Vs) (M, G*, A), Rosmariiniperunat (Veg, M, G*, A)
  • Metsäsienirisotto (VL, G*, A)
  • Tonnikalasalaatti (M, G*, A)
  • Kana-paprika(VS) (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 8.3.

  • Meat balls in creamy sauce (L, A), Potato (Veg, D, G*, A)
  • Tomato and basil soup with mozzarella (LL, G*, A)
  • Feta cheese salad (L, G*, A)
  • Kebab and red pepper (D, G*, A)

Tuesday 9.3.

  • Chicken stew with curry (L, G*, A), Rice (Veg, D, G*, A), Black currant jam (Veg, D, G*, A)
  • Vegetable and cabbage casserole in Gruusian style (L, G*, A)
  • Semoline pudding (L, A)
  • Shrimp Caesar Salad (LL, A)
  • Kebab and red pepper (D, G*, A)

Wednesday 10.3.

  • Fish with spinach sauce (L, G*, A), Potto wedges (Veg, D, G*, A)
  • Cheesy red pepper soup with roast seeds and herb oil (L, G*, A)
  • Chorizo salad (D, A)
  • Feta cheese and vegetables (L, G*, A)

Thursday 11.3.

  • Traditional Finnish pea soup with onion (D, G*, A)
  • Soy bolognese (Veg, D, G*, A), Pasta (D, A)
  • Pan Cake (L, A), Berry jam (Veg, D, G*, A)
  • Roast beef salad (D, G*, A)
  • Feta cheese and vegetables (L, G*, A)

Friday 12.3.

  • Over cook pork neck in Italian style (D, G*, A), Rosemary potatoes (Veg, D, G*, A)
  • Wild mushroom risotto (LL, G*, A)
  • Tuna fish salad (D, G*, A)
  • Chicken and red pepper (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Lila  Hamberg

Lila Hamberg

Ravintolapäällikkö
020 770 2211

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta