Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • antell.varitupa@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00
  • Lounas ma–pe 10.20–12.45
  • Aamiainen ma–pe 6.30–9.00

Päivällinen 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 25

(21.-27.6.2021)

Juhannusaattona perjantaina 25.6 olemme suljettuna.

Maanantai 21.6.

  • Nakkistroganoff (Vs) (L, G*, A), peruna (Veg, M, G*, A)
  • Juustoinen linssikeitto (Vs) (L, G*, A), Yrttiöljy (Veg, M, G*, A), Paahdetut siemenet (Veg, M, G*, A)
  • Kana Ceasar salaatti (Vs, kala) (L, A)
  • Tonnikala (M, A)

Tiistai 22.6.

  • Broileria Perulaisittain (Vs) (M, G*, A), Riisi (Veg, M, G*, A), Minttu-basilikakastike (M, G*, A)
  • Feta-kasvispasta (L, A)
  • Mannapuuro (L, A)
  • Paahtopaistisalaatti (M, G*, A)
  • Tonnikala (M, A)

Keskiviikko 23.6.

  • Karjalanpaisti (M, G*, A), peruna (L, G*, A), puolukkahillo (M, G*, A)
  • Kasvisborssikeittoa (Veg, M, G*, A), smetana (L, G*, A)
  • Tex Mex juustosalaatti (L, G*, A)
  • Pepperoni (L, A)

Torstai 24.6.

  • Kermainen kalakeitto (L, G*, A)
  • Kukkakaaligratiini (L, G*, A), lohkoperunat (Veg, M, G*, A)
  • Jäätelöbuffee (L, G*, A)
  • Chorizosalaatti (Vs) (M, G*, A)
  • Pepperoni (L, A)

Perjantai 25.6.

Suljettu

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Muistathan tilata take away lounaasi etukäteen, kiitos!

Monday 21.6.

  • Wiener sausage stroganoff (L, G*, A), potato (Veg, D, G*, A)
  • Cheesy lentil soup (L, G*, A), Herb oil (Veg, D, G*, A), Roast seeds (Veg, D, G*, A)
  • Chicken ceasar salad (L, A)
  • Tunafish (D, A)

Tuesday 22.6.

  • Pollo a´la Peru (D, G*, A), Rice (Veg, D, G*, A), Mint and basil sauce (D, G*, A)
  • Feta cheese and vegetable pasta (L, A)
  • Semoline pudding (L, A)
  • Roast beef salad (D, G*, A)
  • Tunafish (D, A)

Wednesday 23.6.

  • Carelian meat stew (D, G*, A), potato (L, G*, A), lingonberry jam (D, G*, A)
  • Vegetable borch soup (Veg, D, G*, A), sour cream (L, G*, A)
  • Tex Mex cheese salad (L, G*, A)
  • Pepperoni (L, A)

Thursday 24.6.

  • Creamy fish soup (L, G*, A)
  • Gratineed cauliflower (L, G*, A), potato wedges (Veg, D, G*, A)
  • Ice cream buffee (L, G*, A)
  • Chorizo salad (D, G*, A)
  • Pepperoni (L, A)

Friday 25.6.

Closed

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Lila  Hamberg

Lila Hamberg

Ravintolapäällikkö
020 770 2211

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta