Antell Väritupa

  • Heidehofintie 6, 01300 Vantaa
  • 020 770 2211
  • antell.varitupa@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 6.30–17.00
  • Lounas ma–pe 10.20–12.45
  • Aamiainen ma–pe 6.30–9.00

Päivällinen 16.00 - 17.00

Lounas – viikko 50

(7.-13.12.2020)

Maanantai 7.12.

  • Välimeren kalkkunapataa ja riisi (M, G*, A)
  • Metsäsienikeittoa, paahdettuja siemeniä ja yrttiöljy (L, G*, A)
  • Paahtopaistisalaatti (M, G*, A)
  • Tonnikala-kananmuna (M, G*, A)

Tiistai 8.12.

  • Yrtillä ryyditettyä possu-salamipastaa (M, G*, A)
  • Chili con soya ja maustettua riisiä (Veg, M, G*, A)
  • Riisipuuro (L, A)
  • Hedelmäinen kanasalaatti (M, G*, A)
  • Tonnikala-kananmuna (M, G*, A)

Keskiviikko 9.12.

  • Naudanliha stroganoff, yrttiriisi (L, G*, A)
  • Kalawokki (M, A)
  • Mustajuurikeittoa ja raejuustoa (L, G*, A)
  • Aurajuustosalaatti (L, G*, A)
  • Nyhtöpossu BBQ (M, G*, A)

Torstai 10.12.

  • Tomaattinen jauhelihakeitto (M, G*, A)
  • Falafelpihvit ja valkosipuli-jugurttikastike (L,G,A,Vs), riisi (Veg, M, A)
  • Kaura-omenapaistos, vaniljakerma (L, A)
  • Katkarapu Ceasar salaatti (A)
  • Nyhtöpossu BBQ (M, G*, A)

Perjantai 11.12.

  • Thai maustetut broilerimurekepihvit, mango majoneesia (M,G,A,Vs) ja paistettua nuudelia (M, G*, A)
  • Feta-pinaattipiirakka, lohkoperunat (L, A)
  • Espanjalainen tapas salaatti (L, G*, A)
  • Nyhtöpossu BBQ (M, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 7.12.

  • Mediterranean turkey stew and rice (D, G*, A)
  • Wild mushroom soup, roast seeds and herb oil (L, G*, A)
  • Roast beef salad (D, G*, A)
  • tuna fish and egg (D, G*, A)

Tuesday 8.12.

  • Pork and Salami sausage pasta with herbs (D, G*, A)
  • Chili con soy and spiced rice (Veg, D, G*, A)
  • Rice porridge (L, A)
  • Fruity chicken salad (D, G*, A)
  • tuna fish and egg (D, G*, A)

Wednesday 9.12.

  • Beef stroganoff, rice (L, G*, A)
  • Fish wok (D, A)
  • Smooth black root soup, cottage cheese (L, G*, A)
  • Blue cheese salad (L, G*, A)
  • Pulled pork BBQ (D, G*, A)

Thursday 10.12.

  • Minced meat and tomato soup (D, G*, A)
  • Falafel patties and galic yoghurt, rice (Veg, D, A)
  • Apple and oat bake, vanilla creme (L, A)
  • Shrimp Ceasar salad (A)
  • Pulled pork BBQ (D, G*, A)

Friday 11.12.

  • Thai seasoned chicken patties, fried noodles and mango mayo (D, G*, A)
  • Feta cheese pie with spinach, potato wedges (L, A)
  • Spanish tapas salad (L, G*, A)
  • Pulled pork BBQ (D, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Lila  Hamberg

Lila Hamberg

Ravintolapäällikkö
020 770 2211

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta