Saavutettavuustyökalut

Riitta Anttila Katri Antell Oy:n henkilöstön kehittäjäksi

Julkaistu 14.8.2012

Katri Antell -konsernin emoyhtiön henkilöstön kehittäjäksi (HRD) on nimetty DI, KTM Riitta Anttila. Anttila toimi aiemmin henkilöstön kehittämispäällikkönä Stora Ensolla. Hän vastaa Katri Antell Oy:n henkilöstöasioista sekä niiden kehittämisestä. Vastuualueeseen kuuluvat mm. olemassa olevien käytäntöjen yhtenäistäminen ja parhaiden mallien hakeminen, hyvän työyhteisön rakentaminen, rekrytointiperiaatteet ja -prosessit, osaamisen kehittämismallit sekä esimiestyön kehittäminen ja tukeminen. Anttila raportoi toimitusjohtajalle ja on johtoryhmän jäsen.

Anttila on koulutukseltaan prosessitekniikan diplomi-insinööri (DI) ja kauppatieteen maisteri (KTM) logistiikan ja palvelujohtamisen alalta.