Saavutettavuustyökalut

Antell-ravintola avattu Kouvolan Salpakeskukseen

Julkaistu 15.8.2012

Antell-Ravintolat Oy on avannut henkilöstöravintolan Kouvolan Salpakeskuksessa osoitteessa Salpausselänkatu 22C. Elokuun alusta alkaen palveleva ravintola tarjoaa itse alusta alkaen aidoista raaka-aineista ravintolan keittiössä valmistettua kotiruokaa ja monipuolisia lounassalaatteja. Lounaan kruunaavat itse ravintolan keittiössä leivottu tuore leipä sekä tuorepaahdettu, ravintolassa itse pavuista jauhettu kahvi. Ravintolasta voi tilata ruokaa myös kodin juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Salpakeskuksen Antell-ravintolassa on 60 asiakaspaikkaa, ja lounas tarjoillaan joka arkipäivä kello 11.00 – 13.00. Ravintolan ravintolapäällikkönä toimii Taina Ripatti.

Salpakeskuksen ravintola on Kouvolan neljäs Antell-ravintola – Antellin kokkien ja keittiömestarien valmistamaa lounasta tarjoilee myös esim. Antell-ravintola Kaiku CTS Engtec Oy:n tiloissa Savonkadulla. Salpakeskuksessa ravintolan pääkäyttäjä on Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ELY. Sekä CTS Engtec Oy:n että Salpakeskuksen ravintolat ovat avoimia kaikille lounasasiakkaille.

Antell-Ravintolat Oy on valtakunnallisen TEP-tutkimuksen (Työelämän päättäjät) mukaan Suomen paras henkilöstöravintola-alan yritys – erottuen erityisesti tuotteiden laadulla, asiakaspalvelulla ja työnantajamaineella.