Saavutettavuustyökalut

Antellin lähiruokaa Oulu a’la carte -kirjassa

Julkaistu 16.11.2012

Antellin lähiruokaa Oulu a’la carte -kirjassa Antell-ravintola Poratien kokki Jani Junttila ja Antell-Ravintoloiden tuotekehityspäällikkö Mikael Kekki ovat suunnitelleet ja valmistaneet juuri julkaistuun Oulu a’la carte -kirjaan kuvatut Antellin lähiruoka-annokset. Kirjassa on julkaistu Antellin alkuruoka-resepti Antellin Saaristolaisnappisista eri täytteillä: muikunmädillä ja maa-artisokkamoussella, hirvenpaistilla ja herkkutatilla sekä graavisiikatartarilla ja sitruuna-tillikreemillä. Antellin pääruoka-annoksena esitellään paistettua sorsanrintaa, mustaherukkakastiketta ja karamellisoitua omena-sipulipyreetä.

Oulu a’la carte -kirja on julkaistu oululaisen ruokakulttuurin kehittämiseksi ja tunnetuksi tekemiseksi. Kirja sisältää kuvattujen ruokien reseptit ja valmistajien tiedot suomeksi ja englanniksi. Kirjan on toimittanut Manne Stenros ja valokuvannut Ari Mäkelä, ja se on myynnissä Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa sekä Oulun kirjakaupoissa, ravintoloissa ja Prismoissa.