Saavutettavuustyökalut

Antell-Ravintoloiden ravintolapäällikkö Arja Partanen PRO-finaalissa

Julkaistu 3.12.2012

Antell-Ravintoloiden ravintolapäällikkö Arja Partanen PRO-finaalissa Porin Antell-ravintola Technip Offshore Finlandin ravintolapäällikkö Arja Partanen on PRO-kisan 2013 kolmen finalistin joukossa, suurkeittiön päällikön sarjassa.

Arja on vastannut kansainvälisen yrityksen tiloissa toimivan henkilöstöravintolan asiakkuudesta menestyksekkäästi useamman vuoden ajan. Hän on erinomainen esimies ja tiiminvetäjä johtaen ravintolan henkilökuntaa kannustaen sekä omalla esimerkillään.

Asiakkaan hyvinvointi on Arjalle kaikkein tärkein tavoite, ja hän kehittää ravintolan toimintaa aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Arjan työskentelystä aistii, että hän tekee työtään rautaisen ammattitaidon lisäksi suurella ja täydellä sydämellä.

Pro Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Pro Gaala -finaalin voittajat julkistetaan 17.1.2013. Ammattilaisista ja Aromi-lehden työntekijöistä koostuva esivalintaraati valitsi kilpailun jokaiseen 12 sarjaan kolme finalistia. PRO tunnustuspalkintojen saajia ehdottavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat.

Omaa suosikkiaan voi kannustaa voittoon Aromi-lehden sivuilla osoitteessa www.aromilehti.fi/pro Lisää tietoa webissä: http://www.aromilehti.fi/pro