Saavutettavuustyökalut

Antell-Ravintolat tutkitusti Suomen paras henkilöstöravintola

Julkaistu 13.12.2012

Antell-Ravintolat tutkitusti Suomen paras henkilöstöravintola Antell-Ravintolat Oy on toista kertaa peräkkäin valtakunnallisen TEP -yrityskuvatutkimuksen (TEP = Talouselämän päättäjät) perusteella Suomen paras henkilöstöravintola-alan yritys. Talouselämän päättäjät antoivat Antell-Ravintoloille alan parhaan yleisarvosanan (7,88). Antell-Ravintolat paransi viime vuoden ykkössijan tuoneita tuloksiaan kokonaisuudessaan. Vastaajat, jotka tuntevat Antell-Ravintolat asiakassuhteen perusteella, antavat Antellille kolmatta kertaa peräkkäin selkeästi alan parhaan yleisarvosanan (8,02).

Antellin vahvuuksia muihin alan toimijoihin verrattuna ovat erityisesti laadukkaat tuotteet, erinomainen asiakaspalvelu ja työnantajamaine. Yrityspäättäjien mielestä tärkein yrityskuvatekijä on tuotteiden laatu, jossa Antell on toistamiseen selkeä ykkönen. Kymmenen yrityskuvatekijän osalta Antell saa erinomaisen arvosanan myös henkilöstön ammattitaidosta, toimintavarmuudesta ja palvelutarjonnasta. Viime vuoteen verrattuna Antell-Ravintolat on nostanut arvosanaansa erityisesti tulevaisuuden näkymien osalta.

”Antellilaisten aidoista raaka-aineista itte tekemä ruoka selvästikin maistuu asiakkaille. Asiakkaiden toiveiden kuuntelun mahdollistaa ravintolakohtainen lounaslista”, kertoo Antell-Ravintoloiden toimitusjohtaja Tomi Lantto. ”Ehkä ammattitaitoiset ihmiset viihtyvät perheyrityksessä, jossa omaa osaamistaan saa ja pitää hyödyntää joka päivä”, pohtii Lantto.

TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan kahdeksaa henkilöstöruokailutoimialalla toimivaa yritystä (Antell-Ravintolat, Eurest, Fazer Food Services, ISS Palvelut, Leijona Catering, Palmia, Sodexo, Unicafe Oy). Syksyllä 2012 toteutettuun kyselyyn vastasi yhteensä yli 1400 työelämän päättäjää, joista henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi lähes 1000 vastaajaa.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi Viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi