Saavutettavuustyökalut

Antellin verkkosivut uudistuivat – uusi ilme raikas, selkeä ja herkullinen

Julkaistu 2.1.2013

Antell-konsernin tammikuun alussa julkaistut uudet www-sivut osoitteessa www.antell.fi palvelevat monipuolisesti kuluttaja- ja yritysasiakkaita, työnhakijoita sekä muita yhteistyökumppaneita. Entistä käyttäjäystävällisempien lounaslistojen, ravintola- ja kahvilasivujen, rekrytointisivujen, mediapankin ja leipomon tuotesivujen lisäksi Antell on avannut verkkoon sähköisen, Oulun seudulla toimivan Kahvilapuodin sekä Horeca-asiakkaille suunnatun tuotesivuston.

Ravintolasivuilta voi helposti tarkistaa eri kaupunkien Antell-ravintoloiden ja -kahviloiden aukioloajat, yhteystiedot, sijainnit kartalla ja lounaslistat. Lounaslista on kätevä tilata omaan sähköpostiin ja ravintoloita voi hakea myös kartalla. Kokous- ja juhlatilat löytyvät erillisen haun kautta kaupungeittain.

Työ- ja harjoittelupaikasta kiinnostuneille ravintola-alan ammattilaisille ja opiskelijoille on sivustolla oma osionsa, jossa voi tutustua eri tehtävissä työskentelevien antellilaisten uratarinoihin, hakea avoimia työpaikkoja sekä jättää avoimen hakemuksen.

Uusilla verkkosivuilla on korostettu tiedonhaun helppoutta ja nopeutta, selkeyttä, ajankohtaisuutta sekä visuaalisuutta. Yleisilme on raikas, selkeä ja herkullinen. Kuvissa on käytetty ainoastaan aitoja Antellin työntekijöitä.

Teknisenä yhteistyökumppanina Antellin www-sivuston taustalla toimii oululainen Koodiviidakko, ja sivujen visuaalisuudesta vastaa mainostoimisto Avalon. Anna palautteesi sivuista palautelomakkeen kautta!