Saavutettavuustyökalut

Antell-Ravintoloiden Arja Partanen vuoden suurkeittiön päällikkö

Julkaistu 17.1.2013

Antell-Ravintoloiden ravintolapäällikkö Arja Partanen on valittu ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa valtakunnallisesti vuoden 2013 parhaaksi suurkeittiön päälliköksi. Tunnustus palkintoineen julkistettiin ja annettiin Aromin Pro Gaalassa 17.1.2013 Finlandia-talolla.

Arja on vastannut Porin Mäntyluodossa toimivan Antell-ravintola Technip Offshore Finland Oy:n toiminnasta jo useamman vuoden ajan. Kansainvälinen yritys asettaa omat vaatimuksensa henkilöstöravintolan toiminnalle, ja Arja kuunteleekin jatkuvasti herkällä korvalla asiakkaan toiveita ja tarpeita. ”Arja työskentelee täydellä ja suurella sydämellä tavoitteenaan aina ensisijaisesti asiakkaan hyvinvointi”, toteaa Antell-Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lantto.

Esimiestaidoistaan Arja saa kiitosta niin omalta tiimiltään kuin omalta esimieheltään, Antell-Ravintoloiden aluepäällikkö Anna Liisa Heinoselta: ”Arja tiedostaa koko tiimin onnistumisen merkityksen; hän johtaa ravintolaansa kannustaen ja omalla esimerkillään. Hyvän ruoan ja aurinkoisen palvelun pitää toteutua ihan joka päivä, ja se ei onnistu ilman sitoutunutta henkilökuntaa”.

Pro Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat muun muassa kauppaneuvos Satu Tiivola sekä yrittäjät Päivikki Palosaari, Hans Välimäki ja Jyrki Sukula.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi Viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, Katri Antell Oy, puh. 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi www.antell.fi www.aromi.fi