Saavutettavuustyökalut

Antellin www-sivut nyt myös mobiiliversiona

Julkaistu 6.2.2013

Antellin uudistetut www-sivut on julkaistu nyt myös mobiilisivustona, joka toimii kätevästi kännykällä, missä ikinä liikutkin. Kun klikkaat puhelimellasi itsesi osoitteeseen www.antell.fi, sivu ohjautuu automaattisesti puhelimille optimoituun mobiiliversioon. Mobiilisivustolta löydät ravintola- ja kahvilahaun, lounaslistat, työpaikkailmoitukset ja hakulomakkeet, tuoreimmat uutiset, palautelomakkeen sekä leipomon tuotteiden tuotehaun.

Kun jaat sijaintitietosi, voit hakea maantieteellisesti lähimpänä sijaitsevia ravintoloita ja kahviloita myös vieraassa kaupungissa. Lähellä sijaitsevista ravintoloista voit tarkistaa helposti myös lounaslistat ja aukioloajat, jotta voit valita ravintoloista mieleisesi. Halutessasi voit valita myös kännykällä laajemman verkkoversion.