Saavutettavuustyökalut

Antell yksi Suomen parhaista työpaikoista

Julkaistu 15.2.2013

Antell-konserni (Antell-Ravintolat Oy, Antell-Leipomot Oy, Katri Antell Oy) on noussut valtakunnallisen Great Place To Work -työhyvinvointitutkimuksen (GPTW) suuryritysten sarjassa viiden parhaan yrityksen joukkoon (sija 4). Tulokset julkistettiin Great Place To Work -instituutin tiedotustilaisuudessa torstaina 14.2.2013.

– On upeaa, että henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan yritys voi nousta parhaiden työnantajien menestyksekkääseen joukkoon. Toivoisinkin näkeväni yhä enemmän alan yrityksiä mukana tutkimuksessa”, kannustaa Antell-Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lantto.

Great Place to Work® Institute Finlandin toimitusjohtaja Panu Luukka korostaa tuloksen taustalla Antellin tietoista päätöstä kehittää organisaatiosta yksi alan parhaista työpaikoista:

– Antellin pääsy Suomen parhaat työpaikat 2013 -listalle ei ole sattumaa: tavoitteen eteen on tehty systemaattisesti töitä pitkään. Nyt tehty työ palkitaan, eikä pelkästään meidän tänään antamallamme tunnustuksella vaan työntekijöiden sitoutumisella ja halulla toteuttaa Antellin asiakaslupausta tehdä aidosti hyvää joka päivä.

Tulokset kertovat, että Antellilla koetaan vahvaa yhteishenkeä ja kuuluvuutta yhteiseen Antell-perheeseen. Työntekijät myös kokevat työnsä merkitykselliseksi, johdon helposti lähestyttäväksi ja arvostavat sitä, että työntekijöille annetaan paljon vastuuta. Vuonna 1880 perustetun perheyrityksen pitkä historia tuo perinteitä ja pitkäjänteisyyttä.

– Tie parhaimmaksi työpaikaksi koostuu yksinkertaisista aineksista: tärkeintä on hyvä johtaminen ja työntekijöiden ammattitaitoon luottaminen. Se, että saa itse päättää ja käyttää päätään sekä luovuuttaan, takaa osaavan henkilöstön viihtyvyyden, vahvistaa Lantto.

Antell oli mukana tutkimuksessa toista kertaa. Antellilla on yli 800 työntekijää valtakunnallisesti; ravintoloiden lisäksi henkilökuntaa työllistävät Oulussa toimiva leipomo sekä Oulun alueen kahvilat.

Suuryrityksen sarjassa viiden parhaan yrityksen joukossa palkittiin Antellin lisäksi Ikea Suomi, Diacor Terveyspalvelut, Yliopiston Apteekki ja McDonald´s.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi

Toimitusjohtaja Annukka Lantto, Antell-Leipomot Oy, puh. 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi

Viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, Katri Antell Oy, puh. 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi

Katri Antell Oy on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Antell-konserniin kuuluvat tytäryritykset Antell-Ravintolat Oy ja Antell-Leipomot Oy. Pääkonttorimme on Oulussa. Aitous kaikessa toiminnassamme ja halumme tarjota herkullisia makunautintoja ovat tehneet meistä tunnetun ja suomalaisten arvostaman toimijan.

Lue lisää: http://www.greatplacetowork.fi/