Saavutettavuustyökalut

Antell-Ravintolat Oy Kauppalehden Menestyjäyritys 2013

Julkaistu 28.6.2013

Antell-Ravintolat Oy on luokiteltu Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikön Balance Consultingin menestyjäluokituksessa taloudellisen suorituskykynsä perusteella menestyjäyritykseksi. Osoituksena menestyksestä Antell-Ravintolat Oy on saanut käyttöönsä oheisen Menestyjä-sertifikaatin.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo yrityksen talouden olevan vakaalla pohjalla. Taloudeltaan vahvat yritykset ovat luotettavia ja haluttuja yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia. Vain noin 5 % suomalaisista yrityksistä saa täyttää Menestyjä-sertifikaatin edellyttävät vaatimukset.

Lisätietoja Menestyjistä.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, tomi.lantto@antell.fi, 020 770 2070 Viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, Katri Antell Oy, liisa.humalamaki@antell.fi, 020 770 2318