Saavutettavuustyökalut

Asiakkaamme arvostavat ystävällistä henkilökuntaa

Julkaistu 25.10.2013

Antell-Ravintoloiden teettämän lounasasiakkaiden asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan Antellin lounasasiakkaat arvostavat erityisesti Antellin poikkeuksellisen ystävällistä ja palvelualtista henkilökuntaa (arvosana 4,52 asteikolla 1-5). Asiakkaat arvioivat erinomaisiksi myös ravintolan siisteyden ja viihtyisyyden (4,24) ja ruokailutapahtuman sujuvuuden (4,20). Erittäin hyvään arvosanaan ylsivät myös esim. ruoan maku sekä ruokalistan monipuolisuus ja vaihtelevuus. Kaikkien 110 kyselyyn osallistuneen Antell-ravintolan asiakastyytyväisyyden keskiarvo oli 4,01. Valtakunnallisessa lounasasiakkaiden asiakastyytyväisyyskyselyssä kysyttiin yhdeksän eri väittämän avulla asiakkaiden arviota ravintolan eri osa-alueista.

Lounaaseen keskittyvän kyselyn lisäksi Antell-Ravintolat Oy on teettänyt ravintoloissaan vuonna 2013 kokous- ja tilaustarjoiluja sekä kahvia koskevan asiakastyytyväisyyskyselyn. Kokous- ja tilaustarjoiluja koskevassa kyselyssä parhaan arvosanan sai henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys (4,58). Kokous- ja tilaustarjoiluasiakkaat arvostivat erityisesti myös tarjottavien tuotteiden herkullista makua (4,19), toiminnan täsmällisyyttä (4,41) sekä tilausjärjestelmän toimivuutta (4,24). Kaiken kaikkiaan kokous- ja tilaustarjoilut saivat keskiarvosanan 4,18. Kahvikyselyssä keskiarvo kahvin laadussa kokonaisuudessaan oli 3,60, ja asiakkaat arvostivat erityisesti kuumaa kahvia (kahvin lämpötila 4,13).

Lounasasiakaskyselyyn vastasi 8327 asiakasta, kokous- ja tilaustarjoilukyselyyn 910 asiakasta ja kahvikyselyyn 2273 asiakasta. Yhteistyökumppanina kaikissa kyselyissä toimi oululainen Corame Oy.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi

Markkinointipäällikkö Tiina Nurmela, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2076, tiina.nurmela@antell.fi

Viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, Katri Antell Oy, puh. 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Konsernin pääkonttori on Oulussa. Toimintaamme ohjaavat pitkät perinteet, käsityöläisyys ja tuotteidemme tinkimättömän hyvä maku. Aitous kaikessa toiminnassamme ja halumme tarjota herkullisia makunautintoja ovat tehneet meistä tunnetun ja suomalaisten arvostaman toimijan. Haluamme olla erinomainen työpaikka. Antell-Ravintolat Oy:n keittiömestarit ja kokit valmistavat aidoista raaka-aineista itse tehtyä ruokaa, jota tarjoillaan asiakkaillemme yli sadassa Antell-ravintolassa ympäri Suomen.