Saavutettavuustyökalut

Antellilaisia PRO-kilpailun finaalissa

Julkaistu 3.12.2013

Tämä on jo kolmas kerta, kun antellilaisia on mukana ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailun finaalissa.
Kolmen parhaan joukkoon ovat tänä vuonna päässeet Aalto-yliopiston, Antell-ravintola Calorin kokki Jukka Saario ja aluepäällikkö Hanna Lohikoski

Jukka nimeää työnsä parhaiksi puoliksi haasteellisuuden, luovuuden ja tiimityön. Hänelle on tärkeää seurata trendejä, käyttää raaka-aineita taloudellisesti, tehdä mahdollisimman hyvää ja terveellistä ruokaa käytössä olevista aineksista ja käyttää mielikuvitusta esille laitossa. Jukka toivoisi lähiruoan ja puhtaista raaka-aineista valmistetun ruoan lisääntyvän.

Hanna toimii aluepäällikkönä 14 ravintolapäällikön esimiehenä. Unelma-ammatissaan oleva Hanna haluaa nostaa oman asenteensa ja toimintansa kautta ravintola-alan arvostusta. Hän nauttii uusien kohteiden suunnittelusta ja myymisestä. Palkitsevinta Hannalle on nähdä, että
asiakkaan odotukset on täytetty tai jopa ylitetty.

PRO on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Voittajat julkistetaan ja tunnustuspalkinnot jaetaan PRO-gaalassa 16.1.2014 Finlandia-talolla. Ammattilaisista ja Aromi-lehden työntekijöistä koostuva esivalintaraati valitsi kilpailun jokaiseen 12 sarjaan kolme finalistia.

PRO tunnustuspalkintojen saajia kannustavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat osoitteessa: http://aromilehti.fi/pro/kommentoi

Lisää tietoa PRO-kilpailusta löydät webissä: http://aromilehti.fi/pro/