Saavutettavuustyökalut

Asiakkaat halukkaimpia suosittelemaan Antellia

Julkaistu 8.1.2014

Antell-Ravintolat Oy on edelleen toimialansa kärjessä TEP -yrityskuvatutkimuksen (TEP = Talouselämän päättäjät) mukaan. Talouselämän päättäjät suosittelevat mielellään Antell-Ravintoloita, josta kertoo henkilöstöravintola-alan paras nettosuositteluindeksi. Alan parhaan arvosanan Antell saa myös henkilöstön ammattitaidosta ja asiantuntemuksesta sekä työnantajamaineesta.

Kaksi edellistä vuotta Antell-Ravintolat (7,72) on ollut alan paras myös yleisarvosanalla mitattuna, ja tänä vuonna onnittelemme Fazer Food Serviceä (7,73), joka ohitti Antell-Ravintolat sadasosalla.

Vastaajat, jotka tuntevat Antell-Ravintolat asiakassuhteen perusteella, antavat yritykselle neljättä kertaa peräkkäin alan parhaan arvosanan asiakaspalvelusta. Viime vuoteen verrattuna Antell on parantanut palvelutarjontaansa ja toimintavarmuutta.

”Tulokset osoittavat, että asiakkaamme arvostavat antellilaisten itte tekemää ruokaa, jota tarjoillaan erinomaisen asiakaspalvelun kera”, kertoo Antell-Ravintoloiden toimitusjohtaja Tomi Lantto. ”Alan ammattilaiset viihtyvät lämminhenkisessä perheyrityksessä, ja samanaikaisesti asiakkaamme ovat halukkaita suosittelemaan Antellia muillekin ”, jatkaa Lantto.

Antellilla iloitaan tuloksista tiedostaen jatkuvan toiminnan kehittämisen tarpeen myös tulevaisuudessa – tavoitteena Suomen laadukkain lounas. TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan kahdeksaa henkilöstöruokailutoimialalla toimivaa yritystä (Antell-Ravintolat, Eurest, Fazer Food Services, ISS Palvelut, Palmia, Sodexo, Leijona Catering, HYY Ravintolat). Syksyllä 2013 toteutettuun kyselyyn vastasi yhteensä yli 1485 työelämän päättäjää, joista henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi 850 vastaajaa.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi Markkinointipäällikkö Tiina Nurmela, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2076, tiina.nurmela@antell.fi www.antell.fi