Saavutettavuustyökalut

Hanna Lohikoski vuoden 2014 ravitsemis- ja ruokapalvelupäällikkö

Julkaistu 17.1.2014

Antell-Ravintoloiden aluepäällikkö Hanna Lohikoski on valittu ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa vuoden 2014 parhaaksi ravitsemis- ja ruokapalvelupäälliköksi. Tunnustus palkintoineen julkistettiin ja annettiin Aromin Pro Gaalassa 16.1.2014 Finlandia-talolla.

Hanna toimii aluepäällikkönä 14 ravintolapäällikön esimiehenä. Unelma-ammatissaan oleva Hanna haluaa nostaa oman asenteensa ja toimintansa kautta ravintola-alan arvostusta. Hän nauttii uusien kohteiden suunnittelusta ja myymisestä. Palkitsevinta Hannalle on nähdä, kun asiakkaan odotukset on täytetty tai jopa ylitetty.

”Hanna on innokas ja energinen aluepäällikkö. Hän puhuu samaa kieltä ravintolapäälliköiden kanssa ja on siksi erittäin pidetty esimies. ”, kertoo Antell-Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lantto. Hanna saa kiitosta esimiestaidoistaan myös omalta tiimiltään ja esimieheltään, Antell-Ravintoloiden asiakkuusjohtaja Heli Silvennoinen: ”Hanna johtaa päälliköitä kannustaen ja omalla esimerkillään. Hän on aina valmis auttamaan ja antamaan aikaansa.”

Pro Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat muun muassa kauppaneuvos Satu Tiivola sekä yrittäjät Päivikki Palosaari, Hans Välimäki ja Jyrki Sukula.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi Markkinointipäällikkö Tiina Nurmela, Antell-Ravintolat Oy, puh 020 770 2076, tiina.nurmela@antell.fi

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Konsernin pääkonttori on Oulussa. Toimintaamme ohjaavat pitkät perinteet, käsityöläisyys ja tuotteidemme tinkimättömän hyvä maku. Aitous kaikessa toiminnassamme ja halumme tarjota herkullisia makunautintoja ovat tehneet meistä tunnetun ja suomalaisten arvostaman toimijan. Antell-Ravintolat Oy:n keittiömestarit ja kokit valmistavat aidoista raaka-aineista itse tehtyä ruokaa, jota tarjoillaan asiakkaillemme yli sadassa Antell-ravintolassa ympäri Suomen.