Saavutettavuustyökalut

Antell tiivistää yhteistoimintaa liiketoimintojensa välillä

Julkaistu 30.1.2014

Antell-konsernin liiketoimintayhtiöiden (Antell-Kahvilat Oy, Antell-Leipomot Oy, Antell-Ravintolat Oy) toimitusjohtajaksi on nimitetty Tomi Lantto ja varatoimitusjohtajaksi Annukka Lantto 1.2.2014 lähtien. Tomi Lantto on toiminut kymmenen vuotta Antell-Ravintolat Oy:n toimitusjohtajana ja Annukka Lantto saman ajan Antell-Leipomot Oy:n toimitusjohtajana. Sakari Annala jatkaa talous- ja hallintopalveluista vastaavan Katri Antell Oy:n toimitusjohtajana.

Uudessa mallissa Tomi Lantto vastaa kaikkien konsernin tytäryhtiöiden liiketoiminnasta. Annukka Lantto vastaa konsernin viestinnästä, brändistrategiasta ja kaupallisista kehityshankkeista sekä leipomon myyntiorganisaatiosta. Annukka Lantto raportoi toimitusjohtaja Tomi Lantolle.

”Tässä mallissa rakennamme yhtä yhteistä Antellia ja opimme nopeammin toinen toisiltamme sekä edistämme matkaamme yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista”,

toteaa toimitusjohtaja Tomi Lantto.

”Yrityksen kasvaessa haluamme vaalia ja vahvistaa edelleen Antellin lämminhenkistä perheyrityskulttuuria. Malli, jossa toimimme Tomin kanssa yhdessä kaikissa konsernin yhtiöissä, varmistaa tämän onnistumisen. Iloitsen myös siitä, että voimme molemmat tehdä töitä yli liiketoimintarajojen ja osaamisemme on koko konsernin käytössä parhaalla mahdollisella tavalla.”, jatkaa varatoimitusjohtaja Annukka Lantto

Voit ladata kuvat toimitusjohtajista Antellin mediapankista osoitteesta:

http://www.antell.fi/antell/mediapankki.html. Salasana palveluun: raparperihyve.

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Ilkka Lantto, puh. 020 770 2019, ilkka.lantto@antell.fi

Toimitusjohtaja Tomi Lantto, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi

Varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, puh. 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi