Saavutettavuustyökalut

Antell OP-Pohjola-ryhmän ravintolapalvelujen tuottajaksi

Julkaistu 10.11.2014

Antell-Ravintolat Oy on valittu ravintolapalvelujen tuottajaksi OP-Pohjolan Vallillan kortteliin. Antell aloittaa toiminnan Vallilassa toukokuussa 2015. OP-Pohjolan tavoitteena oli valita paras mahdollinen kumppani Vallilan kortteliin.

“Antellin tuotteiden ja palveluiden laatu sekä valikoiman monipuolisuus vakuutti meidät. Myös positiivinen ja iloinen ote sekä juuri meille sopivat ravintolapalvelut vakuuttivat meidät”, kertoo toimitilapalveluiden yksikönpäällikkö Anne Koskela OP-Pohjola-ryhmästä

Kortteliin tulevan galleriakäytävän varrella sijaitsevat ravintolat ovat korttelin sydän, jossa ihmiset viihtyvät. Gallerian käytävillä ruokaillaan, kahvitellaan ja tehdään töitä. Yhteensä viisi erilaista ravintolaa palvelee noin 3 000 ihmistä aamusta iltaan. Antell-ravintoloissa tarjotaan ”itte tehtyä” ja herkullista ruokaa. Ruoat valmistetaan mahdollisimman pitkälle itse paikan päällä ja laadukkaimpia raaka-aineita käyttäen. Asiakkaalle tämä tarkoittaa aidosti maukasta ruokaa jokaisella aterialla.

”Olemme iloisia Antellilla OP-Pohjolalta saamastamme luottamuksesta, joka osoittaa, että laadukkaasti toteutettuja henkilöstöravintolapalveluja arvostetaan myös taloudellisesti tiukkoina aikoina”, toteaa toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy

Lisätiedot

Antell-Ravintolat Oy, toimitusjohtaja Tomi Lantto, tomi.lantto@antell.fi, puh. 020 770 2070
OP-Pohjola-ryhmä, Toimitilapalvelut, yksikönpäällikkö Anne Koskela, anne.koskela@op.fi, puh. 050-400 4884