Saavutettavuustyökalut

Antellilainen PRO2015-kilpailun finaaliin

Julkaistu 1.12.2014

PRO2015 finalistit julkistettiin valtakunnallisesti tänään. Antellilla oli jälleen kerran aivan upeat ja ammattitaitoiset finalistiehdokkaat, onnittelut vielä kaikille ehdolla olleille. Iloksemme tänä vuonna jatkoon pääsi Antell-kahvila Sampokeskuksen kahvilapäällikkö Eveliina Rissanen Paras kahvilan työntekijä-sarjasta. Tämä on jo neljäs kerta, kun antellilaisia on mukana  PRO-kilpailun finaalissa.

Iloinen ja määrätietoinen päällikkö

Eveliina arvostaa iloista ja omistautunutta tiimiään ja johtaa heitä hyvällä asenteella määrätietoisesti. Eveliina on positiivinen ihminen ja viestii sitä myös tiimilleen sekä asiakkailleen. Hän haluaa myös nähdä vaivaa asiakkaiden ja yleensäkin asioiden eteen, eikä pelkää haasteita.

Eveliinalle on tärkeää oppia päivittäin uutta ja antaa myös alaisille mahdollisuus kehittyä työssään. Itse hän suorittaa parhaillaan johtamisen erikoisammattitutkintoa työnsä ohessa, ja kokee saavansa koulutuksesta hyviä työkaluja paitsi tähän päivään, myös tulevaisuutta ajatellen.

Mikä on PRO?

PRO on Aromi-lehden järjestämä kilpailu, jonka tunnustuspalkinto jaetaan hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille. Kilpailun tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä!

Ammattilaisista ja Aromi-lehden työntekijöistä koostuva esivalintaraati valitsi kilpailun jokaiseen 12 sarjaan kolme finalistia. Vuoden 2015 voittajat selviävät PRO-gaalaillassa, joka tänä vuonna järjestetään 12. helmikuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. 

Antellin ehdokasta, Eveliinaa, voi käydä äänestämässä osoitteessa: http://propalkinnot.fi/finalistit/eveliina-rissanen/

Lisää tietoa PRO-kilpailusta löydät webissä: http://propalkinnot.fi/info/