Saavutettavuustyökalut

Eveliina Rissanen vuoden 2015 kahvilatyöntekijä

Julkaistu 12.2.2015

Antell-Kahviloiden kahvilapäällikkö Eveliina Rissanen on valittu ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa vuoden 2015 parhaaksi kahvilatyöntekijäksi. Tunnustus palkintoineen julkistettiin ja annettiin Aromin Pro Gaalassa 12. helmikuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. Tämä on jo kolmas kerta kun antellilainen palkitaan vuotuisessa PRO-kilpailussa oman kategoriansa parhaana.

Eveliina arvostaa iloista ja omistautunutta tiimiään ja johtaa heitä hyvällä asenteella määrätietoisesti. Hän on positiivinen ihminen ja viestii sitä myös tiimilleen sekä asiakkailleen. Eveliina haluaa nähdä vaivaa asiakkaiden ja yleensäkin asioiden eteen, eikä hän pelkää haasteita.

Eveliinalle on tärkeää oppia päivittäin uutta ja antaa myös alaisille mahdollisuus kehittyä työssään. Itse hän suorittaa parhaillaan johtamisen erikoisammattitutkintoa työnsä ohessa, ja kokee saavansa koulutuksesta hyviä työkaluja paitsi tähän päivään, myös tulevaisuutta ajatellen.

”Eve edustaa antellilaisuutta aidoimmillaan; asiakaspalvelu ja työkavereiden kunnioitus tulevat aidosti sydämestä. Työhyvinvointi on edellytys hyvälle asiakaspalvelulle ja Eve omalla toiminnallaan luo työhyvinvointia. On upeaa, että ravintola-ala kokonaisuudessaan näkee tämän esille nostamisen arvoiseksi”, Antellin liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtaja Tomi Lantto kuvailee.

Eveliina saa kiitosta esimiestaidoistaan myös omalta tiimiltään ja esimieheltään. ”Eve on aurinkoinen ja hymyilevä persoona ja erittäin pidetty esimies”, toteaa Antell-Kahviloiden liiketoiminnan päällikkö Tanja Valtonen.

Pro Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas ja Pekka Terävä.

Kuvan Eveliinasta voit ladata Antellin mediapankista. Salasana palveluun: raparperihyve.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Kahvilat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi
Varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, Antell-Kahvilat Oy, puh 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Konsernin pääkonttori on Oulussa. Toimintaamme ohjaavat pitkät perinteet, käsityöläisyys ja tuotteidemme tinkimättömän hyvä maku. Aitous kaikessa toiminnassamme ja halumme tarjota herkullisia makunautintoja ovat tehneet meistä tunnetun ja suomalaisten arvostaman toimijan. Konserniliikevaihtomme on 46 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 500 osaavaa ammattilaista.

http://propalkinnot.fi/