Saavutettavuustyökalut

Uudenlainen kahvila Ouluun – kuluttajaraati mukana suunnittelussa

Julkaistu 9.12.2015

Image for Uudenlainen kahvila Ouluun – kuluttajaraati mukana suunnittelussa

Antell avaa toukokuussa uuden kahvilan Kauppurienkadun Toriporttiin eli vanhaan Oulun Puhelimen taloon. Taloa remontoidaan parhaillaan, ja remontin on määrä valmistua loppukeväästä.

Uudesta kahvilasta tulee Antellin suurin, ja sitä suunnitellaan yhdessä paikallisen kuluttajaraadin kanssa. Mun kahavila -raati koostuu yhdestätoista oululaismedia Kaupunnin lukijasta, jotka valittiin mukaan hakemustensa perusteella. Raatia johtaa Kaupunnin päätoimittaja Noora Vaarala. Yhteistyö lähti liikkeelle Antellin ja Kaupunnin yhteisestä intohimosta: oululaisen kaupunki- ja kahvilakulttuurin edistämisestä.

”Oulun keskusta on kehittymässä Rotuaarilta Torinrannan suuntaan”, sanoo Antellin markkinointipäällikkö Mari Kähkönen.

”Meillä on ajatuksena viihtymään kutsuva kahvila, joka sijaitsee kätevästi Rotuaarin ja torin välissä.”

Suunnitelmissa on kahvilan ja ravintolan parhaat puolet yhdistävä, kotoisan olohuonemainen tila, joka täyttää monenlaisia tarpeita. Kauppurienkadun kahvilaan sopii saapua niin afterwork-lasilliselle, läppärin kanssa työskentelemään kuin herkulliselle lounaalle.

Mielipiteitä ja ideoita haetaan suoraan kahvilakävijöiltä: Mun kahavila -raati ottaa kantaa muun muassa uuden kahvilan sisustukseen, tuotevalikoimaan ja markkinointiin. ”Raatilaiset ovat innoissaan siitä, että pääsevät ideoimaan unelmiensa kahvilaa”, Kaupunnin päätoimittaja Noora Vaarala kertoo.

Antellilla on tällä hetkellä viisi kahvilaa Oulun seudulla ja yksi Rovaniemellä. Kaupunni on kulttuuripainotteinen paikallismedia, joka on kiinnostunut oululaisista ihmisistä ja ilmiöistä. Kaupunnia pyörittää Kaupunni Media, joka toimii Osuuskunta Lilithin alla.

Antellin ja Kaupunnin Mun kahavila -raadin ensimmäinen tapaaminen, jossa tutustuttiin Antellin Toppilan-kahvilaan.