Saavutettavuustyökalut

Antell-Ravintolat vahvistanut asemaansa parhaana henkilöstöravintolana

Julkaistu 29.12.2015

Antell-Ravintolat on jälleen valittu valtakunnallisessa talouselämän päättäjien TEP-yrityskuvatutkimuksessa Suomen parhaaksi henkilöstöravintola-alan yritykseksi. Talouselämän päättäjät antoivat Antell-Ravintoloille alan parhaan yleisarvosanan (7,92). Antell on ollut kärkisijalla jo neljänä vuotena viidestä ja tänä vuonna ero toisella sijalla olevaan kasvoi lisää.

Antellin nettosuositteluindeksi ylivoimaisesti alan paras
Antell-Ravintoloiden saama nettosuositteluindeksi (NPS) oli 34, kun alan seuraavan toimijan indeksi oli 15.
Nettosuositteluindeksi on tärkeä onnistumisen mittari, se kertoo nykyisten asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluntarjoajaan. Antell haluaa olla aito kumppani, jota suositellaan mielellään.

Tuotteiden laatu on talouselämän päättäjille tärkeintä
Yrityspäättäjien mielestä tuotteiden laatu on kaikkein tärkein henkilöstöravintolan laadun mittari. Antell sai tutkimuksen parhaat arvosanat tuotteiden laadun lisäksi hintatasosta, asiakaspalvelusta ja toiminnan kehittämisestä. ”Antellin tuotteiden laatu koetaan päättäjien keskuudessa alalla ylivoimaisesti parhaaksi. Tästä on kiittäminen meidän erinomaisen osaavaa henkilöstöämme ja upeaa asiakaskuntaa, joka arvostaa ja vaatii laatua joka päivä”, kiteyttää Antell-Ravintoloiden operatiivinen liiketoimintajohtaja Anja Kahri.

”Uskomme, että tuloksissa näkyy valintamme tuoda arjen päätöksenteko ihmisille, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa. Meillä on esimerkiksi sata erilaista lounaslistaa päivittäin. Haluamme jatkaa hyvän työn tekemistä, joka päivä”, summaa Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto.

TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan henkilöstöruokailualan yrityksiä. Syksyllä 2015 toteutetussa kyselyssä henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi 879 vastaajaa.

Lisätietoa:
Operatiivinen liiketoimintajohtaja Anja Kahri, Antell-Ravintolat, p. 020 770 2073, anja.kahri@antell.fi
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-konserni, p. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi