Saavutettavuustyökalut

Antellin Pasi Romppanen vuoden 2016 paras ammattikeittiön kokki!

Julkaistu 28.1.2016

Antell-Ravintoloiden kokki Pasi Romppanen on valittu ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa vuoden 2016 parhaaksi ammattikeittiön kokiksi. Tunnustus julkistettiin Aromin PRO-Gaalassa 28. tammikuuta. PRO-tunnustuspalkinnon valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Tämä on jo neljäs kerta kun antellilainen palkitaan PRO-kilpailussa oman kategoriansa parhaana.

Pasi Romppaselle ruoanlaitto on aina tuntunut omalta alalta. Hän kokee olevansa käsityöläisammatissa. Työssä kehittyy seuraamalla avoimin mielin vaikutteita läheltä ja kaukaa. Romppanen kokeilee joka päivä jotain uutta reseptiä tai tapaa tehdä ruokaa.

Meillä Antellilla ruoka tehdään itte. Sen takia meillä on joka ravintolassa eri ruokalista – sata erilaista ympäri Suomen. Tämä toimintatapa sopii Pasin kaltaisille ammattilaisille, jotka haluavat aidosti tehdä hyvää ruokaa. Keskeistä toiminnassamme on, että arjen päätökset tekevät ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa”, Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto kertoo.

Pasi on koko tiimin tsemppari. Hän luo hyvää mieltä ja tekemisen meininkiä ympärilleen. Pasille aktiivinen keskustelu asiakkaiden kanssa on olennainen osa työtä. Hän kuuntelee ja kunnioittaa asiakkaiden toiveita ruoasta”, toteaa Pasi Romppasen esimies, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun Antell-ravintolan ravintolapäällikkö Päivi Jokinen.

PRO-Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista sekä alan puolestapuhujina tunnetuista yhteiskunnallisista vaikuttajista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas ja Pekka Terävä.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi
Markkinointipäällikkö Mari Kähkönen, puh 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi

http://propalkinnot.fi/

Kuvan Pasista voit ladata Antellin mediapankista. Salasana palveluun: raparperihyve.