Saavutettavuustyökalut

Antell Suomen kolmanneksi paras suuri työpaikka

Julkaistu 12.2.2016

Antell on listattu Great Place To Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa Suomen kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi. Tutkimus mittaa henkilöstön kokemusta työpaikastaan ja työhyvinvoinnin johtamisesta.

Antell on sijoittunut jo kolme kertaa Suomen parhaiden yritysten joukkoon. ”Työhyvinvoinnin pitkäaikainen ja monipuolinen kehittäminen näkyy tuloksissamme,” kertoo Head of HRD Riitta Anttila. ”Välittämisen kulttuuri on strateginen valintamme. Uskomme, että vain hyvinvoiva henkilöstö voi palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.”

”Tutkimus osoittaa, että meidän ihmiset ovat ylpeitä työnsä tuloksista. Meillä arjen päätökset tekevät ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa. Näin toimimalla asiakaspalaute kohdistuu suoraan tekijöille, mikä antaa mahdollisuuden kehittää omaa työtään edelleen. Vapaus vaikuttaa lisää henkilöstön työhyvinvointia,” Anttila toteaa.

”Erinomainen työyhteisö rakentuu, kun esimiehet tietävät oman työnsä tavoitteet ja johtavat tiimejään sen mukaisesti. Lisäksi olemme sopineet yhteiset, kaikkia koskevat pelisäännöt. Meistä jokainen vaikuttaa omalla käytöksellään ja tekemisellään työyhteisöön. Aidosti hyvä syntyy yhdessä,” Anttila kiteyttää.

Lisätietoa:
Henkilöstön kehittäjä Riitta Anttila, p. 020 770 2031, riitta.anttila@antell.fi
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi
Varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, p. 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 46,1 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 600 osaavaa ammattilaista.

Lue lisää: http://www.greatplacetowork.fi/