Saavutettavuustyökalut

Antellilta kaksi ehdokasta PRO2017-kilpailun finaaliin!

Julkaistu 1.12.2016

Julkaisuvapaa 1.12.2016

Antell-ravintola Paciuksenkatu 21:n (Helsinki) kokki Petra Vuolaspuro on valittu ehdolle vuoden 2017 parhaaksi ammattikeittiön kokiksi sekä Antell-ravintola Focuksen (Jyväskylä) Marika Myllykoski parhaaksi ammattikeittiön työntekijäksi ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa. Tupla-finaalipaikka PRO-kilpailussa osui Antellille jo toista kertaa.

Kollegoiden mukaan Petralla on mieletön motivaatio ja intohimo työhönsä.
Hänellä on todella positiivinen asenne, ja hän toimii koko porukan tsemppaajana. Petra kertoo työssään motivoituvansa erityisesti asiakaspalvelusta ja siitä, että hänellä on vapaus tehdä asioita ja käyttää omaa luovuuttaan. Hän ottaa finaalipaikan vastaan suurena kunniana, mutta nöyrin mielin.

”Tämä on kyllä jotain mitä muistella vanhana! Ravintola-ala oli mulle oikeastaan aika luontainen valinta. Kotoa löytyy valokuvia, joissa teen ruokaa jo 3-vuotiaana. Olen tällainen taiteellinen luonne, joten jos en olisi kokki, olisin varmaankin muusikko”, laulutaitoinen Petra kuvailee.

Marika puolestaan on oikea ravintolan monitoimihenkilö; hän tekee ruokaa, leipoo ja tykkää asiakaspalvelusta. Asiakkaat luonnehtivat Marikaa iloiseksi ja ystävälliseksi. Työssään hän on ripeä, ahkera, topakka ja täsmällinen. Marikan isoäiti oli kova leipomaan ja omisti oman kotileipomon. Sieltä Marika sai hyvät opit leipomiseen. Kipinä ruoanlaittoon syttyi jo nuorena; koulun kotitaloustunnit olivatkin Marikan lempiaine. Finaalipaikkaa hän pitää suurena tunnustuksena.

”On mahtavaa saada tällaista arvostusta! Meillä on aivan ihanat asiakkaat, joita on ilo palvella. Työni on monipuolista ja vaihtelevaa, ja kaikkea pääsee tekemään. Olen pohtinut jos vielä opiskelisin työni ohella esimiestyötä ja hankkisin restonomin paperit”, Marika kertoo suunnitelmistaan.

Antell onnittelee Petraa ja Marikaa tupla-finaalipaikasta!

Voit kannustaa Petraa ja Marikaa omien sarjojensa PRO- voittoon kommentoimalla omin sanoin alla olevien linkkien kautta miksi juuri heidän tulisi voittaa. Äänestysaikaa on 31.12.2016 saakka!

Petra: http://propalkinnot.fi/finalistit/petra-vuolaspuro/
Marika: http://propalkinnot.fi/finalistit/marika-myllykoski/

Lisätietoa PRO-kilpailusta: http://propalkinnot.fi/

Finalistien kuvat voit ladata mediapankistamme -> henkilökuvat -> PRO2017: http://www.antell.fi/antell/mediapankki.html.

Tämä on kuudes kerta, kun antellilaisia on mukana ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailun finaalissa. PRO on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle.

Kuvat: Aromi-lehti, Lari Järnefelt.