Saavutettavuustyökalut

Antellin Petra Vuolaspuro vuoden 2017 paras ammattikeittiön kokki

Julkaistu 26.1.2017

Antell-Ravintoloiden Petra Vuolaspuro on valittu ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa vuoden 2017 parhaaksi ammattikeittiön kokiksi. Tunnustus julkistettiin Aromin PRO-Gaalassa 26. tammikuuta. PRO-tunnustuspalkinnon valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Tämä on jo viides kerta kun antellilainen palkitaan PRO-kilpailussa oman kategoriansa parhaana.

Kollegoiden mukaan Petralla on mieletön motivaatio ja intohimo työhönsä. Hänellä on todella positiivinen asenne, ja hän toimii koko porukan tsemppaajana. Petra kertoo työssään motivoituvansa erityisesti asiakaspalvelusta ja siitä, että hänellä on vapaus tehdä asioita ja käyttää omaa luovuuttaan.

”Petra on ammattilainen, jonka työssä näkyvät Antellin arvot. Meidän arvomme alkavat välittämisestä. Me välitämme asiakkaasta, työmme jäljestä, työturvallisuudesta ja työkaverista. Haluamme toiselle hyvää sekä arvostamme ja teemme laatua. Sen lopputuloksena on itte tehty maku,” Toimitusjohtaja Tomi Lantto kertoo.

”Petra on todellinen energiapakkaus. Hän luo hyvää mieltä ja tekemisen meininkiä ympärilleen, koko tiimissä hyvä tunnelma purkautuu nauruna. Petra suunnittelee ruokalistat aina asiakkaan toiveita noudattaen, hän kuuntelee ja kunnioittaa asiakkaiden toiveita ruoasta”, toteaa Petran esimies, Antell-ravintoloiden aluepäällikkö Päivi Lind.

PRO-Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista sekä alan puolestapuhujina tunnetuista yhteiskunnallisista vaikuttajista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas ja Pekka Terävä.

Kuvan Petrasta voit ladata Antellin mediapankista. Salasana palveluun: raparperihyve.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi
Markkinointipäällikkö Mari Kähkönen, puh 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi
www.antell.fi, http://propalkinnot.fi/

***********

PRESS RELEASE 27 January 2017, free for publication

Antell’s Petra Vuolaspuro the best institutional kitchen chef of 2017

Petra Vuolaspuro of Antell-Ravintolat has been chosen as the best institutional kitchen chef of 2017 in the annual PRO awards organised by Aromi, a trade magazine for the food and drink industry. The award was announced at the Aromi PRO-Gala on 26 January. The selection criteria for the PRO-award include setting an example and showing a great attitude, in addition to expertise. This is the fifth time that an Antell employee has been deemed the best in his or her category at the PRO awards.

According to colleagues, Petra has unbelievable motivation and passion for her work. She has an extremely positive attitude and raises the spirits of her entire team. Petra says that she is particularly motivated by customer service and the freedom to act and use her own creativity in her work.

“Petra is a professional whose work lives up to Antell’s values. Our values begin with caring. We care about our customers, the results of our work, occupational safety and our colleagues. We want the best for others and appreciate and provide quality. The result is the done ourselves taste,” says CEO Tomi Lantto.

“Petra is a real bundle of energy. She creates a positive spirit and a can-do feeling around her, a great atmosphere which turns into laughter throughout the team. Petra always plans menus in line with the customers’ wishes, listening to and respecting their culinary preferences,” says Päivi Lind, Area Manager in Antell-Ravintolat.

PRO Gaala is a contest for professionals in the HoReCa industry, organised by the Aromi magazine. The aim is to increase appreciation of the industry and to attract new employees. The panel for the competition consists of restaurant sector professionals, as well as well-known opinion formers who champion the trade. Some of the most famous names in the food and drinks industry, such as Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas and Pekka Terävä, number among the distinguished PRO winners.

A picture of Petra can be downloaded from Antell’s media bank. Service password: raparperihyve.

For more information, please contact:
CEO Tomi Lantto, tel: 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi
Marketing manager Mari Kähkönen, tel: 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi
www.antell.fi, http://propalkinnot.fi/