Saavutettavuustyökalut

Onnea Suomi! Miten Suomi 100 näkyy Antell-ravintoloissa?

Julkaistu 7.2.2017

Image for Onnea Suomi! Miten Suomi 100 näkyy Antell-ravintoloissa?

Antell juhlistaa Suomen merkkipäivää ravintoloissaan koko juhlavuoden ajan, mutta juhlavuosi huipentuu 27.11.–5.12. järjestettävään Oi maamme maut -juhlaviikkoon. Silloin Antell-ravintoloiden menu on täynnä ympäri Suomea valittujen pientuottajien herkkuja – ja suurella sinivalkoisella sydämellä viimeisteltyjä makuelämyksiä. Tässä artikkelissa avaamme hieman tarkemmin, mitä kaikkea muuta juhlavuosi tuo tullessaan.

Made in Antell

Made in Antell on Suomen juhlavuoden pääteema, jota toteuttaa yli 100 Antell-ravintolaa. Juhlaviikolle on valittu suomalaisia pientuottajia ja heidän kanssaan on yhteistyössä mietitty, miten tuoda esiin paremmin sitä, ketkä suomalaisen ruoan takana oikeasti ovat.

Made in Antell -teeman tarkoitus on tuoda perinteisiä suomalaisia makuja pöytään tähän päivään tuunattuina. Näitä perinteisiä ruokia löytyy ravintoloiden ruokalistalta pitkin vuotta, mutta juhlaviikolla tarjotaan erityisesti tämän päivän suomalaista ruokaa, josta löytyy kuitenkin ne tutut ja turvalliset makuelementit.

Lupauksia tulevasta

Esimerkkinä juhlaviikon uudistetuista tuttavista ovat jauhelihapihvit, jotka tullaan viemään täysin uudelle tasolle! Tarkoituksena on kunnioittaa perinteisiä suomalaisia ruokia valmistamalla niitä uudistetuilla resepteillä tai tekemällä niistä hieman hienostuneempia versioita sekä tarjoamalla suomalaisia klassikoita, jotka ovat olleet hetken aikaa unohduksissa.

Ennen kaikkea ravintolahenkilökuntamme pyrkii tuomaan kaikessa juhlavuoden toiminnassaan Suomen ruokakulttuurin parhaimmistoa pöytiin asiakkaittensa nautittavaksi.