Saavutettavuustyökalut

Cafe Piha aukeaa jälleen

Julkaistu 17.2.2017

Antellin Cafe Piha on jälleen auki perjantaista kello 10 alkaen. Tunnelmallinen kahvila koostuu kolmesta monikäyttöisestä tilasta, joita kuvaillaan nimillä Etupiha, Sisäpiha ja Takapiha. Takapihaa voi myös vuokrata yksityiskäyttöön.

Oululaisen verkkomedia Kaupunnin lukijaraadin kanssa yhdessä suunniteltu Cafe Piha on ollut viime kesästä lähtien kiinni vesivahingon takia. Antellin markkinointipäällikkö Mari Kähkösen mukaan vedenpaisumuksen alta on nyt paljastunut entistäkin parempi oululaisten kohtaamispaikka.

”Olemme innoissamme, että pääsemme taas nauttimaan Cafe Pihan erityisestä tunnelmasta. Saamme kahvilan kaikki tilat täyteen käyttöön, ja tarjontamme on entistä runsaampi ja monipuolisempi”, Kähkönen sanoo.

Kahvilan suunnittelussa tilojen monikäyttöisyys oli avainasemassa.

”Kahvilassa kävijät haluavat, että heidän lempipaikkansa sopii useampaan tarpeeseen ja tilanteeseen. Cafe Pihan tilat on suunniteltu ja sisustettu siten, että ne sopivat moneen eri kellonaikaan ja viikonpäivään.”

Oululaisittain erityisin osio on Takapiha, joka on vanhan 1930-luvun rakennuksen sisäpihalle rakennettu, lasiseinillä katettu alue, jossa on oma baaritiskinsä. Takapihalla voi nauttia afterwork-lasillista, tai se sopii myös rennoksi aloittelupaikaksi ystäväporukalla. Mukava yksityiskohta on Takapihalta löytyvä sähköpiano.

Arkisin Takapihalle katetaan maukas, itte tehty lounasbuffet, jossa myös kasvissyöjät on otettu huomioon.

Takapihaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Tilaan mahtuu 40 henkilöä. Se sopii Kähkösen mukaan hyvin yritysten tilaisuuksiin, kaveriporukoiden illanviettoihin, tai vaikkapa valmistujaisiin ja muihin perhejuhliin.

Cafe Pihan osioista Etupiha on se, joka tuli tutuksi jo viime keväänä ja jonka jokainen piirre on suunniteltu Kaupunnin #munkahavila-raadin kanssa. Siellä voi edelleen hengailla kuin omassa olohuoneessaan, käydä keskusteluja ystävien kanssa teekupin äärellä tai työskennellä läppärin kanssa.

Etupihan ruokavalikoimassa on otettu huomioon erilaiset kahvilakävijät. Erityistä tarjonnassa ovat jääkahvit ja aidolla hiiligrillillä valmistettavat burgerit – myös vegaanivaihtoehtoina.

Sisäpiha-niminen osio on korttelin kahden rakennuksen välinen sisäpiha, johon heijastuu kaunis luonnonvalo. Sisäpihalla istuskellessa aistii vanhaa oululaista 1930-luvun arkkitehtuuria, johon yhdistyy keskieurooppalaisen kahvilakulttuurin henki.

”Oululaiset ovat aktiivisesti tuoneet kahvilakulttuuriin viime vuosina eurooppalaisia tuulia. Meidän tarjontamme ei häpeä kansainvälisessä vertailussa”, Kähkönen kertoo.

Cafe Piha suunniteltiin kevään 2016 aikana yhdessä paikallisverkkomedia Kaupunnin #munkahavila-raadin kanssa. Raatiin kuului oululaisia kahviloiden suurkuluttajia.

Uudenlainen yhteistyö lähti liikkeelle Antellin ja Kaupunnin yhteisestä intohimosta: oululaisen kaupunki- ja kahvilakulttuurin kehittämisestä.

”Meillä on Antellin kanssa sama kohderyhmä, kahviloissa viihtyvät kaupunkilaiset”, Kaupunnin päätoimittaja Noora Vaarala sanoo.

Antellilla on tällä hetkellä kuusi kahvilaa Oulun seudulla, yksi Rovaniemellä ja yksi Helsingissä.

Antell on Oulussa vuonna 1880 perustettu, nykyisin valtakunnallisesti toimiva henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvona toiminnassa on aitous. Antell haluaa tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö.

Kaupunni on kulttuuripainotteinen paikallismedia, joka on kiinnostunut oululaisista ihmisistä ja ilmiöistä. Yhteistyö Antellin kanssa näkyy Kaupunnin somekanavissa. Lukijat tunnistavat yhteistyöhön liittyvät julkaisut #yhessä-aihetunnisteesta. Kaupunnia pyörittää Kaupunni Media.

Lisätietoa

Antell, markkinointipäällikkö Mari Kähkönen, p. 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi
Kaupunni, päätoimittaja Noora Vaarala, p. 040 559 8180, noora@kaupunnimedia.fi