Saavutettavuustyökalut

Puhtautta ja aitoja makuja – Miten kotimaisuus näkyy Antellin tarjonnassa?

Julkaistu 17.5.2017

Image for Puhtautta ja aitoja makuja – Miten kotimaisuus näkyy Antellin tarjonnassa?

Kotimainen laatu yhdistyy mielikuvissamme puhtauteen, luonnonmukaisuuteen sekä luotettavuuteen. Suomalaista keittiötä kuvastavatkin hyvin puhtaat ja selkeät maut, tuoksut ja värit. Antellin keittiöissä kotimaisuus tarkoittaa sitä, että tarkasti valittujen raaka-aineiden alkuperään voi aina luottaa ja laadukkaista raaka-aineista tehty ruoka myös maistuu aidosti siltä, miltä pitääkin.

Myös suomalainen ruokaperinne ja -kulttuuri elää ja uudistuu. Tietoisuus ruoan alkuperästä ja vastuullisuudesta on noussut viime vuosina ja samalla myös arvostus suomalaista ruokaa kohtaan on kasvanut.

Tässä artikkelissa käsittelemme tarkemmin sitä, miten kotimaisuus näkyy Antellin tarjonnassa.

Puhtaita ja aitoja makuja Suomen luonnosta

Suomen luonto tarjoaa maailman puhtaimpia raaka-aineita, joita voidaan ylpeänä tarjota. Arvostamme sitä, että puhdas maa, ilma ja vesi ovat keskeisiä suomalaisen ruoantuotannon lähtökohtia.

Suomen hyvin omaleimaiset ilmasto-olosuhteet asettavat paitsi vaatimuksia eri raaka-aineiden kasvatukselle, mutta tuovat mukanaan myös uudenlaisia mahdollisuuksia. Suomen olosuhteilla on myös konkreettinen vaikutus elintarvikkeiden makuun. Monesti kuuleekin sanottavan, että suomalaisen mansikan tai vaikkapa perunan kyllä tunnistaa mausta.

Huippulaatua huippuammattilaisten käsistä

Kaikessa Antellin tarjonnassa suositaan suomalaisia raaka-aineita ja arvostetaan suomalaista työtä käyttämällä ja tarjoamalla puhtaita, korkealaatuisia raaka-aineita. Antellin ravintoloissa muun muassa tarjotaan vain ja ainoastaan suomalaista broileria ja raaka-aineiden alkuperä on mahdollista saada hyvinkin tarkasti selville.

Laadukkaiden ja eettisesti kestävien raaka-ainevalintojen valintaan käytetään myös paljon aikaa ja resursseja. Koska keittiöissämme työskentelee vain alan huippuammattilaisia, on myös heidän ammattitaitonsa kannalta tärkeää, että raaka-aineet – kuten myös vaikkapa työvälineet – ovat huippulaatuisia. Näillä kaikilla on suuri vaikutus lopputulokseen eli ruoan makuun sekä ulkonäköön.

Luotettavuus keskeinen osa kotimaisuutta

Kuluttajien luottamus on hyvin keskeinen osa elintarviketurvallisuutta ja sen eteen on Suomessa tehty jo pitkään paljon töitä. Kotimaisia raaka-aineita suosimalla pystytään paitsi luottamaan tuotteen alkuperään myös varmistumaan siitä, että esimerkiksi lihakarjan kasvatuksessa tai vaikkapa viljelyssä on myös toimittu eettisesti oikein.

Makuja maailmalta suomalaisia raaka-aineita hyödyntäen

Vaikka Antell ravintoloiden keittiöissä valmistetaankin suuri osa ruoista suomalaisista raaka-aineista, ei tämä kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö makuja voisi tuoda meille myös muualta päin maailmaa. Kotimaisetkin raaka-aineet taipuvat hyvin monenlaiseen ammattitaitoisen kokin käsissä oikeita raaka-aineita sekä mausteita yhdistelemällä.