Saavutettavuustyökalut

Antell-konsernin toimitusjohtaja Tomi Lantto MaRan hallituksen puheenjohtajaksi

Julkaistu 3.11.2017

Image for Antell-konsernin toimitusjohtaja Tomi Lantto MaRan hallituksen puheenjohtajaksi

Antell-konsernin toimitusjohtaja Tomi Lantto on valittu Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi 1.1.2018 alkaen.

                                       Tomi Lantto, Iris Mäkinen ja Aki Käyhkö (kuva: Timo Niemi)

Lantto on aikaisemmin toiminut hallituksen varapuheenjohtajana. MaRan varapuheenjohtajiksi valittiin Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö ja Mäntän Klubi Oy:n yrittäjä Iris Mäkinen. MaRan liittokokous nimitti vuoden 2018 hallituksen 2.11. Lappeenrannassa.

”Matkailu- ja ravintola-ala kärsi finanssikriisin jälkeen monta vuotta heikosta kysynnästä. Viime vuosi oli alalle jo parempi, ja tänä vuonna hyvä kehitys näyttäisi jatkuvan. Tosiasia kuitenkin on, että matkailu- ja ravintolapalvelujen kysyntä ei ylitä tänä vuonna vielä vuoden 2007 kysynnän tasoa. Samanaikaisesti yritysten kustannukset ovat kuitenkin nousseet huomattavasti. MaRan tärkein tehtävä tulevina vuosina onkin edunvalvonta, joka parantaa jäsenyritystemme liiketoiminnan kannattavuutta. Toimialan kasvunäkymät ovat erinomaiset. MaRa on järjestönä niin asiantuntemukseltaan, jäsenistöltään kuin taloudeltaankin vahvassa iskussa. Näistä lähtökohdista on minun on hyvä aloittaa liiton uutena puheenjohtajana”, toteaa Tomi Lantto.

Liittokokous valitsi hallitukseen kaikkiaan 25 jäsentä sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö. MaRa edistää alan yritysten toimintaedellytyksiä elinkeinopolitiikassa ja työmarkkina-asioissa. MaRa neuvottelee edustamiensa toimialojen työehtosopimukset ja valvoo yritysten etuja paikallisesta päätöksenteosta EU-pöytiin.

Lisätietoa:
Tomi Lantto, MaRan hallituksen puheenjohtaja 1.1.2018 alkaen, 020 770 2070
Timo Lappi, MaRan toimitusjohtaja, 040 734 5549

Lähde: MaRa