Saavutettavuustyökalut

Antellilta kaksi ehdokasta ravintola-alan PRO-finaaliin!

Julkaistu 30.11.2017

Antell-ravintola OP Gallerian ravintolapäällikkö Satu Honkanen on valittu ehdolle vuoden 2018 parhaaksi ammattikeittiön päälliköksi sekä Antell-ravintola Roundin ja Bistron työntekijä Heli Tuomainen parhaaksi ammattikeittiön työntekijäksi ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailussa.

Antell on vuosittain mukana PRO-kilpailussa, joka on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu. Kilpailun tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Antellin rautaiset ammattilaiset on palkittu oman kategoriansa parhaana jo viisi kertaa. Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä!

Tänä vuonna Antellia edustaa finaalissa kaksi ammattilaista. OP Gallerian ravintolapäällikkö Satu Honkanen johtaa 50 hengen tiimiään ja ainutlaatuista, Suomen suurinta henkilöstöravintolaa jämäkällä ja reilulla otteella. Sadulle tärkeitä asioita työssä ovat keskustelevuus, välittäminen ja itte tehty ruoka. Hän kertoo olevansa otettu finaalipaikasta ja aikoo edustaa koko OP Gallerian ammattitaitoista tiimiä rinta rottingilla.

Antell-ravintola Roundin ja Bistron työntekijä Heli Tuomainen on puolestaan pitkäaikainen antellilainen, joka on tunnollinen, huolellinen ja joustava moniosaaja. Asiakaspalvelutyö ja ruoanlaitto ovat Helille sydämen asioita. Heli on iloinen ja ylpeä finaalipaikastaan, sillä se kertoo asiakkaiden ja työkavereiden arvostuksesta.

Vuoden 2018 PRO-tunnustukset jaetaan gaalaillassa 25. tammikuuta Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista sekä alan puolestapuhujina tunnetuista yhteiskunnallisista vaikuttajista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas ja Pekka Terävä.

Voit kannustaa Antellin finalisteja, Satua ja Heliä, omien sarjojensa PRO-voittoon kommentoimalla omin sanoin alla olevien linkkien kautta miksi juuri heidän pitäisi voittaa. Äänestysaikaa on 31.12.2017 saakka!

Satu: https://propalkinnot.fi/finalistit/satu-honkanen/ 
Heli: https://propalkinnot.fi/finalistit/heli-tuomainen/ 

Lisää tietoa PRO-kilpailusta löydät: https://propalkinnot.fi/

Finalistien kuvat: http://www.antell.fi/antell/mediapankki.html 

Tämä on seitsemäs kerta, kun antellilaisia on mukana ravintola-alan ammattilehden Aromin vuotuisessa PRO-kilpailun finaalissa. PRO on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle.