Saavutettavuustyökalut

PRO-voitto: Satu Honkanen paras ammattikeittiön päällikkö

Julkaistu 26.1.2018

Antellin Satu Honkanen vuoden 2018 paras ammattikeittiön päällikkö

Satu Honkanen, Helsingissä sijaitsevan Antell-ravintola Gallerian esimies, on valittu ravintola-alan ammattilehden Aromin PRO-kilpailussa vuoden 2018 parhaaksi ammattikeittiön päälliköksi. PRO-tunnustuspalkinnon valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Tämä on jo kuudes kerta, kun antellilainen palkitaan PRO-kilpailussa oman kategoriansa parhaana.

”Meitä esimiehiä on erilaisia, minulle se merkitsee ennen kaikkea henkilöstöjohtajuutta. Uskon siihen, että erinomaisen asiakaskokemuksen takana ovat hyvinvoivat työntekijät. Kun motivoitunut ammattilainen nauttii työstään, myös tuote ja palvelu ovat kunnossa. Tähän pyrin tiimini kanssa”, Satu kuvailee rooliaan. ”Pidän PRO-tunnustusta suurena kunniana. On mahtavaa päästä mukaan PRO-palkittujen hienoon kaartiin.”

”Satu on ymmärtänyt urallaan jo varhain, että omien johdettavien siipiä kannattaa kasvattaa. Hän jakaa osaamistaan järjestelmällisesti ja antaa johdettavilleen vastuita, jotka haltuun ottamalla nämä kasvavat entistä paremmiksi ammattilaisiksi. Ehkä tässä on yksi syy, miksi Satu johtaa Suomen suurinta henkilöstöravintolaa ja miksi hänelle on myönnetty PRO-palkinto”, Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto pohtii.

PRO-Gaala on Aromi-lehden järjestämä HoReCa-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on nostaa alan arvostusta ja houkutella uusia työntekijöitä alalle. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista sekä alan puolestapuhujina tunnetuista yhteiskunnallisista vaikuttajista. Nimekkääseen PRO-palkittujen joukkoon kuuluvat alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Henri Alén, Tero Mäntykangas ja Pekka Terävä.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, puh. 020 770 2070, tomi.lantto(at)antell.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Mari Kähkönen, puh 020 770 2076, mari.kahkonen(at)antell.fi

www.propalkinnot.fi

Kuvan Sadusta voit ladata Antellin mediapankista. Salasana palveluun: raparperihyve.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 50,2 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 600 osaavaa ammattilaista. Henkilöstöravintoloitamme on noin 100 ympäri Suomen.