Saavutettavuustyökalut

Antell kampanjoi tasa-arvoisen työelämän puolesta

Julkaistu 20.8.2018

Antell on mukana valtakunnallisessa Elinkeinoelämän keskusliiton Työ ei syrji –kampanjassa.

Kampanja tähtää asenteiden muuttamiseen ja syrjinnän vähentämiseen suomalaisessa työelämässä. Tavoitteena on tehdä työelämän tasa-arvosta itsestäänselvyys.

”Haluamme olla erinomainen työyhteisö, joka on turvallinen ja terveellinen. Se onnistuu vain, kun toimimme arjessa lupaustemme mukaisesti. Antellilla ketään ei syrjitä”, toimitusjohtaja Tomi Lantto kertoo.

Elinkeinoelämän keskusliitto selvitti aiemmin tänä vuonna suomalaisten kokemuksia ikäsyrjinnästä. Taloustutkimuksen toteuttamissa kyselyissä selvisi, että 10 prosenttia suomalaisista on kokenut ikäsyrjintää työtä hakiessaan viimeisen kahden vuoden aikana.

”Työntekijöittemme ikähaarukka on laaja, se kattaa koko työikäisen väestön. Antell on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, ja vastaavasti meillä työskentelee pitkän uran tehneitä ammattilaisia”, Tomi Lantto kuvailee.  ”Ikä ei ratkaise työelämässä, vaan osaaminen ja asenne.”

”Antell on tasa-arvoinen työpaikka, jossa jokainen on arvokas vaikka erilainen. Erilaisuus saattaa aluksi arveluttaa, mutta erilaisuudesta oppii. Oppiminen kasvattaa ammatillisia siipiä, ja siihen me kannustamme”, Lantto jatkaa.

”Työ ei syrji” on Elinkeinoelämän keskusliiton kampanja, jossa on Antellin lisäksi mukana 15 muuta erikokoista yritystä ja yhteisöä eri toimialoilta.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 52,4 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 600 osaavaa ammattilaista. Antell keskittyy jatkossa kahvila- ja ravintolaliiketoimintaan ja leipomotoimintamme loppuu vuoden 2018 aikana.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, p. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Mari Kähkönen, p. 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi