Saavutettavuustyökalut

Antellilla paras tuotteiden laatu ja asiakaspalvelu

Julkaistu 3.1.2019

Image for Antellilla paras tuotteiden laatu ja asiakaspalvelu

Taloustutkimus Oy on tutkinut työelämän päättäjien mielikuvia henkilöstöravintoloista jokavuotisessa TEP-tutkimuksessaan. Joulukuussa 2018 julkistettujen tulosten mukaan Antellin tuotteiden laatu ja asiakaspalvelu ovat henkilöstöravintolatoimialan parhaat. Antellin nettosuositteluindeksi on myös alan paras.

”Tutkimuksen mukaan työelämän päättäjille kaikkein tärkein yrityskuvatekijä on tuotteiden laatu. Olemme iloisia siitä, että Antellin arvovalinta panostaa makuun näkyy ykkössijana henkilöstöravintoloiden tuotteiden laadussa,” kommentoi liiketoimintajohtaja Tiina Nieminen.

”Meillä ravintoloissa henkilökuntamme suunnittelee ja valmistaa laadukkaista raaka-aineista itte tehtyä lounasruokaa.”Nettosuositteluindeksi on tärkeä onnistumisen mittari. Se kertoo nykyisten asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluntarjoajaan. Asiakaspalvelu on olennainen osa asiakaskokemusta. Antell haluaa olla aito, välittävä kumppani, jota suositellaan mielellään.

Taloustutkimus Oy:n syksyllä 2018 toteuttamassa kyselyssä henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi 666 vastaajaa.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Tiina Nieminen, p. 020 770 2073, tiina.nieminen@antell.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Mari Kähkönen, p. 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi