Saavutettavuustyökalut

Muutoksia Antellin hallituksessa

Julkaistu 12.4.2019

Antell-konsernin emoyhtiön Katri Antell Oy:n yhtiökokous on 12.4.2019 valinnut hallituksen jäsenet. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ilkka Lantto. Hallituksessa jatkavat Tomi Lantto, Annukka Lantto, Maritta Iso-Aho ja Pekka Pirinen. Uusiksi jäseniksi on kutsuttu Ensto Oy:n henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Ura sekä Kesko-konsernin johtotehtävissä mittavan uran tehnyt Terho Kalliokoski.

”Antell tunnetaan erinomaisen työyhteisön kehittäjänä. Kirsi-Marja Uran kokemus kansainvälisten yhtiöiden HR-prosessien kehittämisestä ja työhyvinvoinnin johtamisesta vahvistaa meille äärimmäisen tärkeän henkilöstöjohtamisen osaamista hallituksessamme”, Ilkka Lantto sanoo.

”Terho Kalliokosken tuloksekas johtamiskokemus mm. Keskon varatoimitusjohtajana vastuullaan rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä Ruokakesko Oy:n toimitusjohtajana lisää Antellin hallituksen strategista osaamista niin kuluttaja- kuin b2b -liiketoiminnassa”, Ilkka Lantto toteaa.

Antellin hallituksessa pitkään vaikuttaneet Marja-Liisa Salokannel ja Pipu Lantto väistyvät tehtävistään. ”Lämpimästi kiitän Marja-Liisaa ja Pipua heidän elämänuriensa pituisesta hallitustyöskentelystä. Olette rakentaneet Antellia aidosti hyvää tehden”, Ilkka Lantto päättää.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola- ja kahvila-alan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme herkullisia makunautintoja ja haluamme olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 500 osaavaa ammattilaista.

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Ilkka Lantto, p. 0400 684484, ilkka.lantto@antell.fi