Saavutettavuustyökalut

Antellin hallituksen puheenjohtaja vaihtuu 1.1.2020

Julkaistu 20.12.2019

Kauppaneuvos Ilkka Lantto luopuu Antellin hallituksen puheenjohtajuudesta vuodenvaihteessa. Hallitus on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen 1.1.2020 lähtien Terho Kalliokosken.

Lantto on toiminut Antellin hallituksessa vuodesta 1968 lähtien, ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 1985.

”Yrittäjävanhempani Ilkka ja Pipu Lantto ovat tehneet valtaisan elämäntyön Antellilla; Ilkka aluksi toimitusjohtajana ja sittemmin hallituksen puheenjohtajana, Pipu puolestaan tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaten”, kertoo Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto. ”Antellin liikevaihto on kasvanut heidän aikanaan lähes 150-kertaiseksi. Pieni paikallinen yritys on kehittynyt valtakunnalliseksi toimijaksi.”

Kesko-konsernin johtotehtävissä mittavan uran tehnyt Terho Kalliokoski kutsuttiin Antellin hallitukseen viime keväänä.

”Antellin laadun ytimessä on maku – niin herkullisissa tuotteissa kuin palvelussa, josta asiakkaalle jää hyvä maku suuhun. Antellin kulttuurissa minua puhuttelee myös välittäminen henkilöstön hyvinvoinnista”, toteaa Terho Kalliokoski ja jatkaa: ”Hallitus ja johtoryhmä ovat uudistaneet Antellin strategian yhteistyössä. Antell keskittyy laadukkaiden henkilöstöravintolapalvelujen tuottamiseen Suomessa. On innostavaa olla mukana jatkamassa Antellin 140-vuotista tarinaa.”

Kalliokosken lisäksi muut Antellin hallituksen jäsenet ovat Tomi Lantto, Annukka Lantto, Maritta Iso-Aho, Kirsi-Marja Ura ja Pekka Pirinen.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-alan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme herkullisia makunautintoja ja haluamme olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 500 osaavaa ammattilaista.

Lisätietoja:
Ilkka Lantto, p. 0400 684484, ilkka.lantto@antell.fi
Terho Kalliokoski, terho.kalliokoski@antell.fi
Tomi Lantto, p. 0400 950805, tomi.lantto@antell.fi