Saavutettavuustyökalut

Varaudumme koronavirusepidemiaan seuraavin keinoin

Julkaistu 17.3.2020

  1. Hygienia – tärkein keinomme ehkäistä tartuntatautien leviämistä
  • Kiinnitämme elintarvikehygieniaan suurta huomiota
  • Käytämme suojakäsineitä niin ruoanvalmistuksessa kuin salin puolella työskennellessä
  • Astianpesun pesuveden riittävä lämpötila
  • Pesemme linjastot ja pöydät sekä kahvat, vetimet ja ovet desinfioivalla aineella useita kertoja päivässä
  • Vaihdamme ruokien ottimet puolen tunnin välein
  • Leipäpöydässä leivät suojataan. Käytössä on ottimet, asiakkaiden ei tarvitse ottaa leipiä omin käsin
  • Käytämme annospakattuja levitteitä saatavuuden mukaan
  • Olemme poistaneet salaattipöydän valikoimasta ripotteet
  • Kaikki vitriinissä myytävät irtotuotteet myymme vain pakattuina
  • Asiakkaiden käytössä käsidesiä

 

2. Henkilökunnan hygienia

  • Pesemme kätemme huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä sekä pidämme hyvästä käsihygieniasta huolta pitkin työpäivää
  • Emme kättele tai halaa
  • Emme ota vastaan vierailijoita keittiötiloihimme, ellei se ole aivan välttämätöntä

 

3. Jos ravintolassamme on asioinut henkilö, jolla epäillään tai on myöhemmin todettu koronavirustartunta

  • Pesemme ravintolasalin pöytä-, linjasto- ja tartuntapinnat huolellisesti desinfioivalla pesuaineella

 

4. Seuraamme ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeita.

Lisäkysymyksissä saat meihin yhteyden täältä https://www.antell.fi/ota-yhteytta/