- Hygienia – tärkein keinomme ehkäistä tartuntatautien leviämistä
- Kiinnitämme elintarvikehygieniaan suurta huomiota
- Käytämme suojakäsineitä niin ruoanvalmistuksessa kuin salin puolella työskennellessä
- Astianpesun pesuveden riittävä lämpötila
- Pesemme linjastot ja pöydät sekä kahvat, vetimet ja ovet desinfioivalla aineella useita kertoja päivässä
- Vaihdamme ruokien ottimet puolen tunnin välein
- Leipäpöydässä leivät suojataan. Käytössä on ottimet, asiakkaiden ei tarvitse ottaa leipiä omin käsin
- Käytämme annospakattuja levitteitä saatavuuden mukaan
- Olemme poistaneet salaattipöydän valikoimasta ripotteet
- Kaikki vitriinissä myytävät irtotuotteet myymme vain pakattuina
- Asiakkaiden käytössä käsidesiä
2. Henkilökunnan hygienia
- Pesemme kätemme huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä sekä pidämme hyvästä käsihygieniasta huolta pitkin työpäivää
- Emme kättele tai halaa
- Emme ota vastaan vierailijoita keittiötiloihimme, ellei se ole aivan välttämätöntä
3. Jos ravintolassamme on asioinut henkilö, jolla epäillään tai on myöhemmin todettu koronavirustartunta
- Pesemme ravintolasalin pöytä-, linjasto- ja tartuntapinnat huolellisesti desinfioivalla pesuaineella
4. Seuraamme ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeita.
Lisäkysymyksissä saat meihin yhteyden täältä https://www.antell.fi/ota-yhteytta/