Saavutettavuustyökalut

Take away -lounasta poikkeusaikanakin

Julkaistu 8.4.2020

Image for Take away -lounasta poikkeusaikanakin

Koronavirus on muuttanut monen suomalaisen arkea ja työelämää ennenäkemättömällä tavalla. Etätyössä ovat lähes kaikki, joille etätyön tekeminen on mahdollista. Kun samaan aikaan kotona on mahdollisesti myös useampi etäopintoja tekevä lapsi, on arki muuttunut monelle melkoisen haastavaksi. Yksi arjen suurimpia haasteita liittyy ruokaan ja syömiseen. Useat kotona työtä tekevät kommentoivatkin, että päivät ovat yhtä ruoan laittamista tai, että koko perheen ateriarytmi ja ruokavalio on mennyt aivan kuralle.

Säännöllinen ateriarytmi ja hyvät ruokavalinnat tulisi pitää mielessä myös etätyön ja -opiskelun aikana. Ruokatauot ovat hyvä keino jaksottaa päivää. Hyvät ruokavalinnat pitävät virkeänä ja edistävät työskentelyä koko päivän. On helppo sortua napostelemaan kaikkea mitä kaapista löytyy voileivistä sipseihin ajan säästämiseksi ruoanlaitolta. Ruoanlaittoon ja keittiön siivoamiseen kun saa kulumaan äkkiä monta tuntia. Kunnon lämmin ruoka salaatteineen ja kasviksineen auttaa pitämään verensokerin tasaisena ja varmistaa elimistölle riittävän energian ja ravintoaineiden saannin.

Osa Antellin henkilöstöravintoloista myy poikkeusolojenkin aikana take away -lounasta arkea helpottamaan. Take away ruokaa myyviä ravintoloitamme löytyy seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa.

Tarkista täältä, mikä ravintoloistamme voi palvella sinua.