Saavutettavuustyökalut

Antell jatkaa OP:n Vallilan henkilöstöravintolapalveluiden tarjoajana

Julkaistu 7.7.2020

Image for Antell jatkaa OP:n Vallilan henkilöstöravintolapalveluiden tarjoajana

Antellin ja OP:n yhteistyö jatkuu Suomen suurimmassa henkilöstöravintolassa Helsingin Vallilassa, jossa työskentelee päivittäin noin 6 000 ihmistä. Antell on tuottanut ravintola- ja kahvilapalvelut OP Vallilan korttelissa jo viiden vuoden ajan. Uusi sopimuskausi alkaa 1.9.2020.

”Me OP:ssa edellytämme kumppaneiltamme korkeaa laatua, vastuullisuutta, halua ja kykyä jatkuvaan kehittämiseen sekä aidosti asiakasta kuuntelevaa otetta. Pidämme tärkeänä sitä, että liiketoiminnassa huomioidaan niin kestävä kehitys kuin sosiaalinen yritysvastuukin”, kertoo Toimitilapalveluiden vetäjä  Anne Koskela

Antellin konseptin mukaisesti ruoka valmistetaan mahdollisimman pitkälle itse paikan päällä, kotimaisia raaka-aineita suosien. Vallilan korttelin palvelukonseptia puolestaan kehitetään entisestään, ja syksyn tullen ravintolamaailma uudistuu muun muassa ravintolasalin visuaalisen ilmeen, tuotevalikoiman ja aukioloaikojen osalta.

”Suomalaisena perheyrityksenä työhyvinvointi on yksi toimintamme peruskivistä. Sen ansiosta ammattitaitoinen henkilöstömme pystyy tuottamaan erinomaista palvelua ja herkullista hyvinvointia asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tukea OP:ta erinomaisen työntekijäkokemuksen toteuttamisessa jatkossakin”, toteaa Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-alan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme herkullisia makunautintoja ja haluamme olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 45,5 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 500 osaavaa ammattilaista.

Lisätietoja:
Antell, toimitusjohtaja Tomi Lantto, tomi.lantto@antell.fi, puh. 0400 950805
OP, Head of Property and Facility Management, Anne Koskela, Toimitilapalvelut, anne.koskela@op.fi, puh. 050 4004884