Saavutettavuustyökalut

Antellin osuus Keskon henkilöstöravintoloissa kasvaa entisestään

Julkaistu 13.10.2020

Image for Antellin osuus Keskon henkilöstöravintoloissa kasvaa entisestään

Kesko toteutti laajan valtakunnallisen henkilöstöravintolapalveluiden kilpailutuksen logistiikan ja K-Caaran toimipisteissään ja valitsi yhteistyökumppanikseen Antellin. Antell tuottaa tällä hetkellä ravintolapalvelut neljään Keskon henkilöstöravintolaan, kilpailutuksen myötä palvelu laajenee kahdeksaan muuhunkin ravintolaan. Toimipaikat sijaitsevat Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Lahdessa, Hyvinkäällä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Antell siirtyy vastaamaan ravintoloiden toiminnasta marraskuusta 2020 alkaen.

Keskon Työympäristöpalveluista vastaavan Hanna Laavaisen mukaan valintaprosessissa painoi erityisesti luottamus yhteistyökumppanin kykyyn tuottaa ajanmukaisia ja laadukkaita henkilöstöravintolapalveluita vastuullisesti. ”Antellilla on kyky uudistaa palveluaan asiakkaan muutostarpeissa. Arvostamme myös nopeaa ja ratkaisukeskeistä reagointia asiakaspalautteisiin, sekä kehityshakuista yhteistyötä.”

”Yhteistyön laajentuminen nykyisen asiakkaan kanssa on paras kiitos, minkä palveluntuottaja voi saada”, iloitsee Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto. ”Maku on yksi Antellin arvoista. Se ohjaa tekemistämme niin keittiössä kuin asiakaspalvelussa. Ravintolapäällikkömme laativat yksilöllisen ruokalistan omiin ravintoloihinsa ja tarjoavat itte tehtyä ruokaa. Haluamme, että asiakkaille jää Antellista kaikin puolin hyvä maku suuhun.”

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Tomi Lantto, tomi.lantto@antell.fi, puh. 0400 950 805

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-alan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme herkullisia makunautintoja ja haluamme olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 45,5 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 500 osaavaa ammattilaista.