Saavutettavuustyökalut

Itsepalvelukauppa-pilotti käynnistyi

Julkaistu 25.11.2020

Image for Itsepalvelukauppa-pilotti käynnistyi

Antell kehittää itsepalvelutoimintojaan

Ensimmäisten Antellin Itsepalvelukauppojen pilotit ovat parhaillaan käynnistymässä kolmessa asiakastoimipisteessämme. Tutkimme yhdessä käyttäjien kanssa mm. itsepalvelukauppaan sopivaa tuotevalikoimaa.

Älykaappi mahdollistaa 24/7-palvelut

Asiakkaat toivovat palvelua myös ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella. ltsepalvelukaupan avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ympäri vuorokauden. ltsepalvelukaupan toiminta perustuu Stora Enson älykaappiteknologiaan. Ratkaisussa tuotteiden ekologiset RFID-tunnisteet mahdollistavat sen, että myyntikaappi tunnistaa asiakkaan valitsemat tuotteet ja veloittaa ne maksukortilta tai MobilePay -tililtä.

Valikoimat rakennetaan asiakasyrityksen tarpeisiin sopivaksi, välipalatuotteista ja juomista aina valmiisiin ruoka-annoksiin saakka. Merkittävä ero tavanomaisiin välipala-automaatteihin verrattuna on se, että asiakas voi todella helposti ostaa useampia tuotteita kerralla ja ravintola pystyy vaihtelemaan älykaapin tarjontaa joustavasti.

Antellin itsepalvelukauppa-pilotin koordinaattori, myyntipäällikkö Tiina Nieminen on innoissaan avauksesta. ”Ravintolatoimijoiden on tarjottava kuluttajille innovatiivisia palvelukonsepteja, jotka helpottavat heidän arkeaan. Paras tapa kehittää uusia ratkaisuja on tehdä se yhdessä asiakkaiden kanssa”, Tiina kertoo.

Ensimmäiset testikäyttäjät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla pääsevät kokeilemaan kaappien toimivuutta ja antamaan palautetta kaupan tuotevalikoimasta sekä järjestelmien toimivuudesta. Antellin itsepalvelukauppojen saatavuus laajenee ensi vuonna.