Saavutettavuustyökalut

TEP 2021: Antellin tuotteiden laatu jälleen toimialan kärkeä

Julkaistu 15.12.2021

Image for TEP 2021: Antellin tuotteiden laatu jälleen toimialan kärkeä

Antell menestyi jälleen Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa Työelämän päättäjät TEP-yrityskuvatutkimuksessa. Tuoreimman kyselytutkimuksen tuloksissa Antell on toimialansa kärkeä tuotteiden laadussa ja asiakaspalvelussa. Vastaajat olivat antaneet Antellille korkeat arvosanat myös henkilöstön ammattitaidolle sekä yrityksen maineelle työnantajana.

”Vastaajien mielestä tuotteiden laatu on tärkein yrityskuvatekijä. Meille tuotteen laatuarviointi kertoo siitä, että asiakkaat arvostavat Antellin itte tehtyä, paikan päällä valmistettua ruokaa. Erityisen ylpeä olen siitä, että antellilaisten asiakaspalvelua pidetään huippuna”, Antellin toimitusjohtaja Tomi Lantto kommentoi tuloksia.

Taloustutkimus Oy:n syksyllä 2021 toteuttamaan kyselyyn vastasi yhteensä yli 3000 työelämän päättäjää eri toimialoilta. Henkilöstöruokailua arvioi yli 500 vastaajaa.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Nina Taipaleenmäki, p. 020 770 2060, nina.taipaleenmaki@antell.fi