Saavutettavuustyökalut

Antell Kehämylly avautui Vantaankoskella 23.1.

Julkaistu 24.1.2023

Image for Antell Kehämylly avautui Vantaankoskella 23.1.

Antellin vuoden ensimmäinen ravintola-avaus Antell Kehämylly avautui Vantaalla 23.1. Kehämylly Business Parkissa osoitteessa Vantaankoskentie 14.

Antell Kehämyllyssä on tarjolla itte tehtyä lounasta, aamiaista, kahvilatuotteita ja kokoustarjoiluja. Lounaslistat löydät ravintolan omilta sivuilta: antell.fi/kehamylly

Kehämylly Business Park ehti olla tovin ilman omaa ravintolaa. Nyt ravintolapäällikkö Merja Ruone tiimeineen toivottaa Antell Kehämyllyyn tervetulleeksi kiinteistön yritysten työntekijöiden lisäksi kaikki herkullista lounasta Vantaankoskelta etsivät.

Lisätietoa:
Ravintolapäällikkö, Antell, Merja Ruone, p. 0207702228

Antell

Suomen maukkain lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 70:ssä ravintolassa ympäri maan. Tarinamme alkoi Oulussa jo 1880. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Haluamme olla mukana rakentamassa ja tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista. Kehitämme ravintola-alaa hyödyntämällä antellilaisten rautaisen ammattitaidon tukena uusimpia teknologioita, kuten tekoälyä.  www.antell.fi