Saavutettavuustyökalut

Toimitusjohtaja Tomi Lantto jakoi kolme Antellin A -tunnustusta

Julkaistu 13.3.2023

Image for Toimitusjohtaja Tomi Lantto jakoi kolme Antellin A -tunnustusta

Antellin omistajat ovat jakaneet henkilöstölle vuodesta 2014 Antellin A -kunnianosoituksia poikkeuksellisista ansioista. Viime vuodenvaihteessa toimitusjohtaja Tomi Lantto jakoi kolme Antellin A- tunnustusta.

Antellin A numero 13 ojennettiin pitkäaikaiselle hallituksen jäsenellemme Maritta Iso-Aholle, jonka työpanosta Tomi kuvasi mm. näin: “Olet antanut laajan kokemuksesi ja osaamisesi Antellin käyttöön ja olet kasvattanut antellilaisten osaamista. Näet mahdollisuuksia ja kannustat. Sinulla on syvä ymmärrys toimialastamme ja osaamisesi on parantanut hallituksen työskentelyä.”

Antellin A:n numero 14 sai ravintolapäällikkö Elina Alhola. Elina luotsaa tällä hetkellä kahta ravintolaa Porissa. ”Itte tehdyn ammattilainen ja asiakkaiden rakastama Elina toimii tuloksekkaasti pienessä ravintolassa. Hän auttaa aina muita ja on oikea antellilaisuuden esikuva”, perusteli Tomi yhtiön omistajien valintaa.

Antellin A numero 15 luovutettiin ravintolapäällikkö Ursula Nummelle. Ursula johtaa Antell Highway -ravintolaa Kuopiossa. Tomi luonnehti perusteluissaan seuraavasti: ”Aina ajan hermolla oleva Ursula on hyvällä tavalla vaativa esihenkilö. Ursula on perehdyttänyt valtavan määrän antellilaisia vuosien varrella ja on taitava asiakkaan kuuntelija.”

Lämpimät onnittelut Maritta, Elina ja Ursula!

Antell

Suomen maukkain lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 70:ssä ravintolassa ympäri maan. Tarinamme alkoi Oulussa jo 1880. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Haluamme olla mukana rakentamassa ja tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista. Kehitämme ravintola-alaa hyödyntämällä antellilaisten rautaisen ammattitaidon tukena uusimpia teknologioita, kuten tekoälyä.  www.antell.fi