Saavutettavuustyökalut

Antell jakaa stipendejä kumppanuusoppilaitostensa opiskelijoille

Julkaistu 31.5.2023

Image for Antell jakaa stipendejä kumppanuusoppilaitostensa opiskelijoille

Aurinkoinen asenne, intohimo hyvään ruokaan ja asiakaspalveluun sekä halu kehittyä eli motivaatio alaa kohtaan ovat perusteita, joilla Antell jakaa tänä vuonna stipendejä opiskelijoille. Jokainen Antellin kumppanuusoppilaitos valitsee kolme stipendin saajaa 2. vuoden opiskelijoista Antellin kriteereiden perusteella.

Antellin stipendejä jaetaan Vantaan ammattiopisto Variassa, Turun ammatti-instituuttissa, Stadin AO:ssa, Ammattiopisto Livessä ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omniassa.

Stipendit jaetaan Antellin 135-vuotisjuhlien yhteydessä saatujen lahjoitusvaroin perustetusta rahastosta. Rahastosta myönnetään vuosittain stipendejä ravintola-alan kumppanuusoppilaitoksiemme opiskelijoille, koska Antell haluaa olla tukemassa ja motivoimassa alamme tulevia työntekijöitä.

Antellin stipendit ja kunniakirjat jaetaan toukokuun lopussa opiskelijoille.